LA JUMĂTATEA ANULUI 2017, Reynaers Aluminium atinge o cifră de afaceri de 3,5 milioane euro

A.I.
Companii / 26 iunie 2017

Reynaers Aluminium, unul dintre liderii europeni specializaţi în dezvoltarea soluţiilor durabile de aluminiu pentru uşi, ferestre, pereţi cortină, sisteme glisante, parasolare şi sere, a înregistrat în prima jumătatea a anului 2017 afaceri de aproximativ 3,5 milioane euro, cu 15 % mai mari comparativ cu aceeaşi perioadă a anului 2016, şi anunţă furnizarea soluţiilor pentru proiectul rezidenţial One Charles de Gaulle, un complex rezidenţial cu apartamente de lux situat în cartierul Primăverii din Bucureşti, precizează un comunicat de presă al companiei.

Eficienţa energetică este una dintre cele mai importante teme ale proiectelor Reynaers Aluminium în ultimii ani. Cele mai noi profile dezvoltate anticipează directivele europene şi prevăd soluţii pentru etanşeitatea la aer şi consumul durabil de energie în proiecte care demonstrează că astăzi nu mai există nicio diferenţă între standarde de proiectare şi construcţii în Bucureşti, Londra, Paris sau New York.

Daniel Popa, Country Manager, Reynaers Aluminium România, a afirmat: "Atunci când vorbim despre dezvoltare durabilă, pe lângă integrarea construcţiilor în contextul vizual al oraşului, suntem atenţi mai ales la tratarea cu responsabilitate a mediului înconjurător şi a nevoilor lui.

Pornind de la această misiune, în cadrul Reynaers dezvoltăm concepte şi tehnologii pentru a obţine soluţii de cea mai înaltă calitate care nu inhibă creativitatea estetică şi funcţională. Suntem mândri să putem afirma că nu există diferenţe la standardele de proiectare şi construcţie pentru proiectele dezvoltate de către Reynaers în Bucureşti şi în marile oraşe ale lumii, Londra, Paris sau New York. Unul dintre obiectivele Reynaers este de a contribui semnificativ în atingerea celor mai ambiţioase obiective ale directivei de Eficienţă energetică a Uniunii Europene pentru 2020: consum energetic egal cu zero

şi în acelaşi timp, de a oferi arhitecţilor libertatea de a-şi transforma creaţiile în realitate."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb