LA SOLICITAREA MINISTERULUI ENERGIEI CA al Nuclearelectrica suplimentează ordinea de zi a AGEA din 10 aprilie

R.R.
Ziarul BURSA #Companii / 28 martie 2019

Consiliul va lua în discuţie aprobarea Acordului Investitorilor în formă preliminară cu privire la Unităţile 3 şi 4 de la Cernavodă

Consiliul de Administraţie al Societăţii Naţionale Nuclearelectrica SA ("SNN") a aprobat, ieri, convocatorul completat al Adunării Generale Ordinare şi Extraordinare a Acţionarilor (AGEA) din data de 10.04.2019/11.04.2019, suplimentând ordinea de zi a AGEA, ca urmare a primirii solicitării de completare a ordinii de zi, din partea Ministerului Energiei, a anunţat, ieri, compania, printr-un comunicat emis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Ministerul Energiei a solicitat, în data de 25 martie, completarea ordinei de zi a AGEA companiei din data de 10 aprilie 2019 cu un punct legat de aprobarea Acordului Investitorilor în formă preliminară, cu privire la Unităţile 3 şi 4 de la Cernavodă încheiat între China General Nuclear Power Corporation, CGN Central and Eastern Europe Investment (RO) şi Nuclearelectrica.

Totodată, Ministerul Energiei a mai solicitat aprobarea mandatării Consiliului de Administraţie al Nuclearelectrica să iniţieze şi să deruleze demersurile necesare finalizării actului constitutiv al societăţii de proiect, în condiţiile prevăzute în Acordul Investitorilor, mandatul astfel acordat putând fi transmisibil conducerii executive, urmând ca forma finală a Actului Constitutiv al societăţii de proiect să fie supusă aprobării acţionarilor.

Comunicatul transmis de SNN notează: "Societatea Naţională Nuclearelectrica SA informează acţionarii şi investitorii că, în data de 27.03.2019, Consiliul de Adminis­traţie al SNN a aprobat convocatorul completat al Adunării Generale Ordinare şi Extraordinare a Acţionarilor din data de 10.04.2019/11.04.2019, suplimentând ordinea de zi a AGEA cu 3 puncte, respectiv punctele 2, 3 şi 4, ca urmare a primirii unei solicitări de completare a ordinii de zi în data de 25.03.2019 din partea acţionarului majoritar, Ministerul Energiei, după cum urmează: 2. Aprobarea Acordului Investitorilor în forma preliminară cu privire la Unităţile 3 şi 4 de la CNE Cernavodă încheiat între China General Nuclear Power Corporation şi CGN Central and Eastern Europe Investment (RO) CO.S.A. şi Societatea Naţională Nuclearelectrica SA; 3. Aprobarea mandatării Preşedintelui Consiliului de Administraţie al Societăţii Naţionale Nuclearelectrica SA să semneze Acordul Investitorilor în forma preliminară de la pct. 6, în numele şi pe seama societăţii; 4. Aprobarea mandatării Consiliului de Administraţie al Societăţii Naţionale Nuclearelectrica SA să iniţieze şi să deruleze demersurile necesare finalizării actului constitutiv al societăţii de proiect, în condiţiile prevăzute în Acordul Investitorilor în forma preliminară de la pct. 6 al AGEA, mandatul astfel acordat Consiliului de Administraţie SNN putând fi transmisibil conducerii executive, urmând ca forma finală a Actului Constitutiv al societăţii de proiect să fie supusă aprobării Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor SNN".

Reamintim că Ministerul Energiei deţine un procent de 82,5% din Nuclearelectrica.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb