Lanţul de cofetării Victoria s-a extins

Andrei Stan
Companii / 13 octombrie 2015

Lanţul de cofetării Victoria s-a extins

Investiţie de 100.000 de euro pentru deschiderea Casei Victoria Floreasca

Lanţul de cofetării Victoria anunţă extinderea reţelei sale de magazine prin noua locaţie din Floreasca, investiţie care se ridică la valoarea de 100.000 de euro.

Casa Victoria Floreasca a fost deschisă în zona Dorobanţi-Floreasca şi îşi propune să îşi impresioneze clienţii "cu ambianţa retro-chic, dar şi cu gustul delicios al produselor de cofetărie, patiserie şi gelaterie «ca la mama acasă»".

Cu o tradiţie de peste un deceniu, lanţul de cofetării Victoria este o afacere de familie pornită în 2002, care s-a extins treptat prin adăugarea de sortimente în meniu şi ulterior inaugurarea mai multor puncte de desfacere.

"Povestea noastră a început de la o idee simplă: am fost curioşi să aflăm dacă senzaţionalul cozonac făcut de mama ar avea acelaşi succes şi în afara familiei. Reacţiile primilor clienţi ne-au depăşit toate aşteptările. Cozonacii mamei au devenit în scurt timp atât de populari încât am început să luăm în serios ideea", îşi aminteşte Alin Chivu, managing partner, Casa Victoria.

"Ideea de a păstra ingredientele naturale, fără adaosuri artificiale s-a păstrat pentru absolut toate produsele adăugate în meniu. Cremele sunt preparate doar prin metode tradiţionale, foietajul este făcut cu unt, frişca este din smântână, iar ciocolata pentru glazuri este întotdeauna veritabilă. Secretul prăjiturilor gustoase stă în ingredientele folosite, motiv pentru care în laboratorul Cofetariei Victoria vom găsi mereu: fructe proaspete, vanilie de Madagascar, nuci, migdale, alune de pădure, iar pentru cremele şi prăjiturile însiropate băuturi alcoolice de cea mai bună calitate - Grand Marnier, Jidvei Vinars, Havana Club", declară reprezentanţii lanţului.

"Dar mai presus de orice, ingredientul cheie este, fără doar şi poate pasiunea noastră pentru deserturi senzaţionale. Excelenţa, autenticitatea, generozitatea, sinceritatea şi respectul sunt valorile care ne definesc. Pentru noi, clientul este tot timpul pe primul loc şi zi de zi, vreme de peste un deceniu ne-am pus în slujba misiunii de a face ziua mai dulce oricui ne calcă pragul, în oricare din locaţiile noastre... şi mai nou şi pe site, de unde preluăm tot mai multe comenzi", mai precizează Alin Chivu.

Noua locaţie din zona Floreasca păstrează "farmecul uşor retro al reţetelor de la mama, dar aduce o notă contemporană şi un puternic accent urban prin decoraţiunile folosite şi prin întregul concept de design", susţine lanţul de cofetării.

"Contrastul dintre materiale şi culori dinamizează spaţiul, iar mixul de forme moi, texturi naturale, culori pastelate, alături de accente metalice cu iz industrial aduce elementul surpriză. Aspectul ludic se regăseşte în detalii de tip: forme rotunde, abajururi, rafturi fantezie dispuse într-o dezordine creativă. De asemenea, trebuie menţionat faptul că mozaicul pardoselii este inspirat de forma prăjiturilor, iar piesele de mobilier sunt manufacturate pentru a păstra un aspect retro şi merită menţionat faptul că au fiecare o poveste aparte, pe care vă invităm să o descoperiţi vizitând Casa Victoria", punctează designerii de la Yellow Office Architecture, care au lucrat la amenajarea spaţiului.

Valorea investiţiei în noul spaţiu se ridică la suma de 100.000 de euro, iar proprietarii estimează că aceasta se va amortiza în următorii 3 ani.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb