Legrand lansează pe plan local noua gamă SUNO, adaptată cerinţelor actuale ale consumatorilor

G.D.
Companii / 5 octombrie 2022

Legrand lansează pe plan local noua gamă SUNO, adaptată cerinţelor actuale ale consumatorilor

Grupul Legrand, specialist global în infrastructuri electrice şi digitale, anunţă lansarea SUNO, o gamă de aparataj de câmp concepută pentru a oferi o notă distinctă fiecărei locuinţe prin designul atemporal şi prin funcţionalităţile sale multiple, conform unui comunicat remis redacţiei. În plus, poate transforma rapid orice locuinţă într-una inteligentă şi, totodată, eficientă energetic, fără lucrări de renovare sau intervenţii majore în amenajarea casei.

Potrivit sursei citate, unul dintre punctele forte ale colecţiei SUNO este reprezentat de gama completă de comenzi, cu funcţionalităţi optimizate pentru un confort crescut şi economie de energie, pentru interior, dar şi exterior: prize, întrerupătoare, variatoare, produse dedicate conexiunilor audio/video, dispozitive etanşe.

Cu Suno with Netatmo, locuinţa conectată devine accesibilă şi uşor de instalat şi utilizat. Astfel, permite monitorizarea şi controlul de la distanţă al casei prin intermediul smartphone-ului, dar şi prin comenzi vocale. Utilizând comenzile vocale şi tactile, utilizatorii au posibilitatea de a monitoriza şi porni/opri diferite aparate electrice sau electrocasnice din casă şi, implicit, de a economisi consumul de energie, protejând astfel mediul înconjurător şi realizând economii importante la facturile lunare.

"Traversăm o perioadă plină de provocări, în care consumatorii vor să ţină pasul cu tehnologia, dar, în acelaşi timp, sunt atenţi mai mult ca oricând la consumul de energie. Suntem unul dintre principalii jucători de pe piaţa locală de case inteligente, aşa că era normal să venim cu o gamă adaptată cerinţelor actuale. Iar noua gamă Suno este ideală pentru cei care îşi doresc o soluţie accesibilă din perspectiva costurilor, inovatoare ca şi utilizare şi, nu în ultimul rând, flexibilă, în funcţie de nevoile locuinţei lor." a declarat Călin Paşcalău, Director General Legrand România.

Produsele pot fi controlate prin intermediul aplicaţiei Home + Control care permite monitorizarea extrem de detaliată a consumului, în momentul respectiv sau într-un interval de timp, la un corp de iluminat sau aparat casnic specific sau la toate aparatele din locuinţă. Mai mult, se pot crea noi scenarii de utilizare în orice moment, fie că este vorba de personalizarea luminilor sau de controlarea storurilor.

În plus, gama Suno este compatibilă cu Apple Homekit, Google Home şi Amazon Alexa, subliniază sursa citată.

Gama Suno s-a dezvoltat mult de la prima sa apariţie pe piaţă, în 2003, în schimb, toate produsele păstrează în continuare ADN-ul acestei colecţii - fiabilitatea şi robusteţea. Recunoscută ca fiind o gamă atemporală şi minimalistă, noua gamă Suno promite un design modern şi diferite opţiuni estetice pentru o integrare perfectă în funcţie de ambientul fiecărui spaţiu din casă.

Noua gamă Suno are o personalitate subtilă, ce permite crearea unei ambianţe diferite în fiecare încăpere şi pune la dispoziţie finisaje şi texturi pentru un aspect complet care se integrează cu discreţie deplină. Utilizatorii au posibilitatea să-şi exprime personalitatea cu ajutorul produselor Suno în casele lor, fiecare locuinţă căpătând amprenta sa personală. Astfel, utilizatorii pot selecta cele mai potrivite elemente dintre cele 8 rame şi 3 finisaje Suno pentru casa lor.

Gama Suno este deja disponibilă pe plan local şi poate fi comandată de la partenerii autorizaţi Legrand, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb