Lenovo deschide în Polonia prima sa unitate de productie din Europa

F.A.
Ziarul BURSA #Companii / 29 noiembrie 2007

Lenovo a anuntat ca va deschide o unitate de productie si un centru de operatiuni în zona economica speciala Legnica, din Polonia. Unitatea va sustine piata din regiunea EMEA, asigurând asamblarea si configurarea de produse, servicii de distributie si logistica, precum si servicii aditionale cum ar fi personalizarea de produse sau inventarierea si etichetarea de componente.

Se estimeaza ca noua unitate de productie din Polonia, care va avea 30,000 m2 si va fi situata în regiunea Silezia Inferioara, va deveni operationala în al treilea trimestru din 2008. Capacitatea sa initiala de productie va fi de peste 2 milioane de desktop-uri pe an. Valoarea totala a investitiei va depasi, conform estimarilor, 20 milioane USD. Aceasta suma va include construirea unitatii de productie si dotarea sa cu echipamente, precum si salariile, taxele si contributiile suplimentare la economia locala, regionala si nationala.

Prin noua unitate de productie din Polonia - a cincea fabrica deschisa de Lenovo în acest an - operatiunile globale ale companiei sunt extinse pe patru continente. Lenovo a mai anuntat în 2007 înfiintarea unor unitati de productie în Shanghai, China; Baddi, India; Monterrey, Mexic precum si a unui centru de operatiuni în Carolina de Nord, SUA.

Veninând în întâmpinarea cererii de produse Lenovo si investind pe piete-cheie, compania va reduce în continuare costurile, va micsora timpul de livrare a produselor catre clienti si le va oferi acestora serviciile cu valoare adaugata de care au nevoie.

"Noua noastra fabrica din Polonia exemplifica strategia globala a Lenovo," a declarat Gerry Smith, Senior Vice President, Global Supply Chain, Lenovo Group. "Într-o lume care are un singur fus orar - momentul prezent, Lenovo trebuie sa ofere tehnologie, sa descopere resurse manageriale si tehnice si sa concentreze elemente de logistica, infrastructura si productie, acolo unde sunt cel mai usor disponibile - în acest caz, în Polonia. Aceasta noua fabrica aduce operatiunile noastre de productie mai aproape de clientii din regiunea EMEA, permitând Lenovo sa îsi optimizeze procesul de aprovizionare, sa îsi sporeasca nivelul de competitivitate si sa deserveasca baza tot mai larga de clienti a companiei din regiunea EMEA."

"Alegerea Poloniei ca locatie pentru unitatea europeana de productie a companiei, ce utilizeaza cele mai performante procese de productie ale Lenovo, reprezinta un important pas pentru a ne demonstra prezenta tot mai semnificativa în Europa si strategia de crestere a Lenovo pe aceasta piata," a declarat Milko van Duijl, presedinte Lenovo EMEA si vicepresedinte Lenovo Group.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb