"Lexmark" implementează programe de protecţia mediului înconjurător

Monica Măgureanu
Ziarul BURSA #Companii #IT / 18 noiembrie 2008

"Lexmark International", prin reprezentanţa "CEEmark România" atrage atenţia asupra importanţei protejării resurselor naturale prin politici şi programe eficiente. Unul dintre principalele obiective ale Lexmark este acela de a oferi clienţilor cele mai bune produse şi soluţii de imprimare care protejează resursele naturale. De aceea, demersurile companiei vizează optimizarea continuă a politicilor şi programelor de mediu pentru care Lexmark implementează cele mai bune şi mai puţin costisitoare practici de conservare a energiei, de utilizare eficientă a apei şi de reducere a cantităţii de deşeuri.

Beatrice Marneffe, Director Sustainable and Government Affairs, Lexmark International, a afirmat: "Lexmark se angajează să-şi îmbunătăţească permanent practicile de mediu, să continue să reprezinte o sursă de inspiraţie tehnologică, să ofere noi oportunităţi de afaceri şi parteneriate, să identifice modalităţile optime de reducere a costurilor şi a resurselor utilizate. Suntem mândri că deţinem tehnologia şi expertiza necesare pentru a proteja mediul şi a creşte, în acelaşi timp, eficienţa businessului."

La începutul lunii noiembrie, Lexmark a lansat în România campania "Lexmark Supplies", în centrul căreia se află ideea de protejare a resurselor planetei prin produse concepute să reducă impactul imprimării asupra mediului. "Campania care se desfăşoară în prezent în România pune accent atât pe calitatea produselor pe care le oferim, cât şi pe grija pentru natură. Pentru Lexmark, protejarea mediului înconjurător nu este o încercare de a adera la curentul "verde", ci un angajament faţă de comunităţile în care compania îşi desfăşoară activitatea şi faţă de comunitatea globală, în general. Produsele Lexmark sunt gândite să diminueze impactul asupra mediului prin soluţii novatoare, care le permit clienţilor să reducă numărul de pagini imprimate, numărul de cartuşe folosite şi să conserve energie", a spus Daniel Ştefan, Branch Manager, CEEmark Romania.

Lexmark ştie cum să administreze eficient resursele naturale prin metode de economisire a energiei, de prevenire a poluării şi de reducere a cantităţii de deşeuri, ne asigură oficialii societăţii. Compania oferă programe de reciclare a produselor, precum şi programe de colectare, remanufacturare şi reciclare a cartuşelor, fiind lider în industrie în această privinţă.

În România, compania desfăşoară Programul Lexmark de Colectare a Cartuşelor, un serviciu de recuperare a cartuşelor de toner consumate, oferit gratuit clienţilor. Prin intermediul acestui program, Lexmark garantează reciclarea eficientă a tuturor cartuşelor colectate, în deplină concordanţă cu reglementările europene în vigoare.

Iulian Coman, Supplies Manager CEEmark Romania, a declarat: "Suntem încântaţi să vedem că din ce în ce mai mulţi clienţi sprijină eforturile Lexmark de protejare a mediului înconjurător. Acest program a început în România, în 2007, şi de atunci numărul de cartuşe returnate a crescut constant. În acest fel, fiecare dintre clienţii din ţara noastră se alătură demersurilor Lexmark de reducere a cantităţii de deşeuri şi de protejare a resurselor, făcând posibilă reciclarea şi reutilizarea a milioane de cartuşe în întreaga lume".

Compania Lexmark International a fost fondată în 1991 prin desprinderea de IBM. În scurt timp, a devenit unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori şi furnizori de soluţii de imprimare şi imaging pentru companii şi utilizatori individuali din peste 150 ţări.

Piaţa companiilor a fost primul segment vizat după desprinderea de IBM, iar în 2006, aceasta a reprezentat aproximativ 56% din veniturile Lexmark. Produsele destinate companiilor au la bază tehnologia laser, iar eforturile de vânzare vizează clienţi din următoarele domenii: finanţe, servicii, retail, producţie, sănătate şi sectorul public.

În 2007, Lexmark a raportat o cifră de afaceri de 5 miliarde de dolari.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
digi.ro
aages.ro
danescu.ro
librarie.net
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

21 Noi. 2024
Euro (EUR)Euro4.9766
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7317
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3535
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9743
Gram de aur (XAU)Gram de aur405.9099

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Mirosul Crăciunului
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
petreceriperfecte.ro
targuldeturism.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb