Liberalii au început campania electorală

OCTAVIAN DAN
Ziarul BURSA #Politică / 8 noiembrie 2017

Liberalii au început campania electorală

Campania pentru alegerile locale generale este încă foarte departe, dar prin Capitală au apărut deja fluturaşii electorali. Liberalii, acuzaţi din mai multe părţi că doar mimează opoziţia, au început o campanie de informare a cetăţenilor, primele ţinte fiind Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, şi traficul infernal din Bucureşti.

Pe fluturaşii plasaţi prin parcările Capitalei, preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, fost pretendent la postul de candidat pentru primărie, are următorul mesaj: "Bucureştenii întreabă, pe bună dreptate, dacă PNL doar critică PSD şi pe primarul Gabriela Firea, sau PNL are şi soluţii. În toate şedinţele de Consiliu General, PNL a venit cu soluţii pentru traficul din Bucureşti. Niciuna dintre propunerile PNL nu a fost luată în considerare. PNL are trei soluţii pentru îmbunătăţirea traficului din Bucureşti: 1. Sistem de semaforizare inteligent adaptat la trafic - primarul nu a făcut nimic. 2. Extinderea rapidă a pistelor pentru biciclete - primarul nu a făcut nimic. 3. Achiziţionarea mijloacelor noi de transport în comun - primarul nu a făcut nimic. (...) La rectificarea bugetului Capitalei, din 28 august 2017, Primarul General, Gabriela Firea, a tăiat 175 de milioane de lei din fondurile pentru infrastructura Capitalei şi pentru semaforizarea a 38 de intersecţii. Banii au fost alocaţi celor 22 de firme nou înfiinţate de către Primarul General."

Potrivit informaţiilor oferite de liberali, citând o statistică a Sistemului de Monitorizare a Traficului, un bucureştean petrece 57 de minute pe zi în trafic şi 218 ore pe an din cauza aglomeraţiei.

O acţiune similară a avut loc şi în luna iulie, dar ...din cauza concediilor nu s-a bucurat de foarte mare succes. Pe 15 iulie, câteva zeci de tineri din organizaţiile PNL Bucureşti au împărţit pe bulevardul Magheru pliante în care erau prezentate, pe de o parte, "nerealizările" primarului general Gabriela Firea şi, pe de altă parte, "Bucureştiul în viziunea PNL".

Aceasta nu este singura acţiune cu iz electoral desfăşurată în ultimele zile. La protestul din Capitală, la care au participat aproximativ 15.000 de oameni, au fost văzuţi mai mulţi oameni politici: fostul premier Dacian Cioloş, preşedintele USR, Dan Barna, prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, precum şi alţi membri ai USR, PNL şi ai Platformei România 100.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. BRE NEA busoi nu prea ai fata de LIBERAL CA DACA AVEAI erai presedintele PNL.Uitate si matale la tine si vezi daca ai ceva din conceptele ,valorile siii multe alte principii ale inaintasilor liberal,adica BRATIENII,maestrul RADU CAMPEANU,matale ai fata de politruc ,cliusmatic de cotroceni,nu esti facut pentru politica mare.esti un fel de PARS ,UN ANIMALUT PE CARE CROATII IL CONSUMA ca o specialitate culinara.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb