Liberalii o acuză Clotilde Armand că acţionează "în interes propriu"

G.B
Politică / 3 iunie 2021

Liberalii o acuză Clotilde Armand că acţionează "în interes propriu"

Liberalii din sectorul 1 al Capitalei lansează, într-o scrisoare deschisă, un atac la primarul de sector Clotilde Armand, pe care o acuză că acţionează "în interes propriu" şi că nu colaborează cu consilierii, potrivit digi24.

"Constatăm că suntem astăzi în faţa unui nou blocaj grav în comunicarea şi colaborarea cu primarul Sectorului 1. După alegeri, aceasta a uitat brusc ce înseamnă un parteneriat şi ne-a demonstrat, din nou şi din nou, că acţionează doar în interes propriu, fără capacitatea de a comunica şi de a lucra în echipă. Echipa PNL i-a explicat în repetate rânduri că Primăria Sectorului 1 nu este o firmă privată şi nu este pe persoană fizică, iar cetăţenii au nevoie de un lider serios, nu de un şef discreţionar", arată liberalii în scrisoarea semnată de şeful PNL sector 1, Sebastian Burduja, viceprimarul de sector Ramona Porumb şi consilierii PNL Daniel Ciungu, Dinu Gheorghe, Raluca Halit, Adrian Oianu şi Dan Podaru.

"Actuala administraţie este rezultatul unui efort de echipă fără de care sectorul nostru ar fi fost în continuare sufocat de administraţia PSD. Acest efort de echipă ar fi trebuit să continue pentru a putea livra rezultate pentru dumneavoastră, cetăţenii sectorului 1", se arată în scrisoare.

Liberalii spun că au avertizat că sectorul se va confrunta cu nouă criză a gunoaielor, iar în replică, Armand "a apelat la ameninţări cu încetarea delegării atribuţiilor către viceprimarul PNL", pentru că ar fi încălcat protocolul de guvernare locală dintre USRPLUS şi PNL, care specifică faptul că nu sunt permise jignirile şi insultele în spaţiul public.

"În fapt, jignirile i-au aparţinut doar primarului Armand, care a calomniat echipa liberală, inventând din nou presupuse asocieri cu "Mafia gunoiului"", se arată în scrisoare.

Liberalii spun că au avut o întâlnire cu Clotilde Armand, care s-a încheiat în "termeni amiabili", dar după câteva ore, edilul "a emis o dispoziţie care lasă viceprimarul PNL fără nicio atribuţie, în mod abuziv şi aberant."

"După ce i-am solicitat explicaţii, primarul ne-a anunţat, iniţial prin interpuşi, apoi direct, că parteneriatul este nul şi că urmează să prezinte altă propunere, după şedinţa de astăzi de Consiliu Local", se arată în scrisoarea în care liberalii vorbesc de "şantaj politic" şi "abuz grav".

Liberalii spun că, în urma acestei decizii, "toate circuitele din primărie trebuie refăcute, toată organizarea internă fiind dată peste cap".

"Un alt exemplu concret, strigător la cer: PNL a propus şi a reuşit, în ciuda opoziţiei aparatului primarului, votarea unui HCL care prevede publicarea tuturor contractelor primăriei şi instituţiilor subordonate. O simplă verificare pe site, la îndemâna oricui, arată că de luni de zile acest HCL este ignorat, datele cele mai recente fiind de anul trecut.

PNL nu va tolera acest comportament. În şedinţa de astăzi, consilierii PNL vor solicita toate licitaţiile şi atribuirile directe de contracte derulate în ultimele şapte luni, toate angajările şi procedurile aferente, toate cheltuielile cu procesele în instanţă şi rezultatele avocaţilor selectaţi de primar. Aveţi dreptul să ştiţi adevărul", se mai arată în scrisoare.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. asa si este!

    revedeti va rog contractul de asistenta juridica pe care l-a incheiat mareata gratiela!

    locul ei , din pacate este centura Bucurestiului, chiar daca si numai pe zona dedicata sectorului 1! 

    care e interesul propriu? poate fi identificat, ce reprezinta acest interes? pe cine avantajeaza? pe cine pagubeste? din articol nu se intelege despre ce interes vorbesc pnlistii

    Ce nu intelegeti ,clotilda trebuie sa si aduca oaminii de casa care au licurit la proteste ,credeati ca licura pe degeaba , sa vedeti preturi,tot asa strigau ca bugetarii au salarii mari dar cand au facut ei angajari cu oamenii lor de casa cu seninatate ne au spus ca sunt mici salariile ca oamenii lor castigau mai mult si de ...

    1. Nu intelegem, cum poti fi analfabet.

      Te faci ca nu intelegi

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb