Libra Internet Bank susţine Prima Development Group în dezvoltarea proiectului PRIMA Vista

D.T.
Companii / 21 februarie 2023

Libra Internet Bank susţine Prima Development Group în dezvoltarea proiectului PRIMA Vista

Libra Internet Bank şi Prima Development Group anunţă încheierea unui acord de finanţare în valoare de 16,8 milioane de euro, pentru construirea primei faze a proiectului PRIMA Vista, situat în zona de nord a Bucureştiului, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit comunicatului, prima fază a proiectului va cuprinde 2 clădiri cu un total de 242 de apartamente. Finalizarea acestei prime etape este programată pentru primăvara anului 2024, lucrările fiind deja demarate de către dezvoltator. Întregul proiect PRIMA Vista va fi dezvoltat în două faze care vor însuma 482 de apartamente dispuse în 4 cladiri.

"Continuăm să sprijinim direct dezvoltarea sectorului imobiliar din România. Numai în ultimii 3 ani, aproape 21.000 de apartamente, echivalentul unui oraş ce poate găzdui peste 40.000 de locuitori, au fost construite cu finanţare Libra Internet Bank. Prin această nouă finanţare, suntem bucuroşi să ne sprijinim partenerii de la Prima Development în construirea unui proiect cu mare impact în dezvoltarea acestei zone economice esenţiale din Bucureşti", a declarat Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank.

"Bucureştiul încă are un potenţial neexploatat atunci când vorbim despre imobiliare, iar obiectivul nostru este să contribuim, prin proiectele pe care le dezvoltăm, la creşterea calităţii locuirii în acest oraş. PRIMA Vista este un proiect de referinţă pentru noi, care se diferenţiază prin funcţionalitate şi concept arhitectural şi care va aduce valoare adăugată zonei Fabrica de Glucoză, un nou pol de interes pe harta oraşului. Parteneriatul cu Libra Internet Bank este încă o confirmare a implicării noastre sustenabile în dezvoltarea oraşului, precum şi o garanţie a modului responsabil în care construim", a adăugat Adrian Stoichină, COO Prima Development Group.

Amplasat pe Şoseaua Fabrica de Glucoză, proiectul rezidenţial PRIMA Vista va fi dezvoltat în două faze pe un teren de 12.000 mp şi va fi format din 4 clădiri ce vor însuma 482 de apartamente dotate cu sisteme Smart Home şi tehnologii de ultimă generaţie. Proiectul include şi spaţii comerciale care vor oferi acces la serviciile necesare zi de zi, precum magazine, cafenea sau farmacii, dar şi spaţii destinate rezidenţilor care vor să-şi mute afacerea mai aproape de casă.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Mda... avem mai mult credit decat bani circulati!

    Sa nu vina nota de plata ca in Italia si Grecia /Cipru in fata! 

    Sau ca in Japonia 90 si cv si Romania 89! 

    s c cret 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb