Lider AUR, cercetat într-un dosar de proxenetism

A.P.
Miscellanea / 5 martie 2021

Lider AUR, cercetat într-un dosar de proxenetism

Poliţiştii din Bistriţa - Năsăud au pus în aplicare un mandat de arestare preventivă pe numele Vioricăi Ancuţa Cârcu, lider al partidului AUR care este acuzată de proxenetism. Femeia, care se află deja în custodia poliţiştilor, a anunţat că va contesta decizia, scrie News.

"Poliţiştii din Bistriţa-Năsăud au pus în aplicare, vineri seară, un mandat de arestare preventivă emis pe numele unei femei de 38 de ani, acuzată de proxenetism. În această seară, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale- Compartimentul Urmăriri au pus în aplicare un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, emis în cursul acestei zile, de către Judecătoria Turda. Mandatul a fost emis pe numele unei femei de 38 de ani, din Rebrişoara, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări pentru comiterea infracţiunii de proxenetism", transmite IPJ Bistriţa -Năsăud.

Femeia se află în custodia poliţiştilor şi va fi dusă în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, mai transmit poliţiştii, notează News.

Viorica Ancuţa Cârcu a anunţat pe pagina sa de Facebook, ca a aflat că urmează să fie arestată, dar că va contesta decizia.

"Am aflat cu stupoare că în după-masa asta a fost admisă propunerea de arestare făcută pe numele meu. Nu credeam sincer că în Statul de drept "românia" cineva mai poate fi privat de libertate fără nicio probă. Sper ca în raport de mine nu s-a comis vreo eroare judiciară şi pur şi simplu am fost tratată la pachet cu ceilalţi inculpaţi, fiind cu toţii arestaţi fără nicio diferenţă. În câteva zile voi avea contestaţia în faţa Tribunalului Cluj, unde am înţeles că judecătorii sunt mai bine pregătiţi decât la judecătoria Câmpia Turzii. Îmi pun (încă) toată încrederea în justiţie că va face dreptate în cazul meu", a scris femeia pe Facebook.

Potrivit timponline.ro, Cârcu ar fi înlesnit practicarea prostituţiei de către două tinere în clubul moştenit de la fratele ei.

Ancuţa Cârcu, actualmente lider AUR a fost membru al PRM şi a candidat pentru Camera Deputaţilor din partea acestui partid. În trecut, ea l-a acuzat pe liderul PRM Corneliu Vadim Tudor că a vrut să o violeze.

Opinia Cititorului ( 15 )

  1. Nah ca te prinsera, Petarda Mica!

    1. Cred ca cei mai mari proxeneti sunt miistrii si alti stabi din actualul guvern.Pai exista vreun minister unde sa conteze inteligenta,experienta profesionala sau diplomele care sa corespunda ministerului unde sunt angajati consiliere sau consiliri in vreun minister./ Nu. Acolo primeaza pentru doamne,sa aibe carnet de partid,craci lungi,cur bombat,tate ca de vaca,daca se poate sa fie blonda si sa cunoasca cat mai multe pozitii incepand cu 69. Scoala ,mai la urma,ca pentru asta de aceea sunt ministrii care cica sunt foarte destepti pe functiile ocupate.Pai cand ministru vine din vizite de lucru,dormind obosit pe bancheta din spate al BMWului,cineva trebuie sa il resusciteze.La barbati,este altceva. Cine ajuta cu sacose cat mai consistente de euroi partidu,primeste si el o sinecura,de unde sa isi recupereze gaura din buget facuta din "dragoste"pentru partid. Sa nu uitam ca si uni dintre ministrii,au ajuns pe functia ocupata tot pe baza de cotizatie babana(grinda va spuneceva).? Cam asa sunt alesi cei mai multi dintre demnitarii actualului guvern,pe baza de "competenta" profesionala,la ce se "pricepe" bine fiecare.In felul acesta,Tara se duce de rapa. SUCCESURI.!

      "Sa nu uitam ca si uni dintre ministrii,au ajuns pe functia ocupata tot pe baza de cotizatie babana"

      asa e 

      mai tii minte de la scoala?  

      cum se ocupa o functie in Tarile Romane pe vremea fanariotilor?  

      cu bani platiti, cu spaga mare la Inalta Poarta Otomana si la cei ce intermediau, in cartierul Fanar (de aici numele de fanarioti).  

      Apoi spaga se lua inapoi din taxe, din japca publica, etc...  

      NU-I ASA CA NE E CUNOSCUT MODELUL ? 

      Cat am evoluat ? Ca nu am evoluat!  

      Din acest punct de vedere Ceausescu chiar a fost un moment special (in sensul foarte bun) in istoria moderna a Romaniei!  

      nu se vede oare ca am involuat?  

      Ce dreak ti'a placut tie la Ceausescu? Ca si-a infometat poporul timp de un deceniu ca sa achite pana la cent o datorie publica de 25-30 % din pib(aprox 12 miliarde $),fara sa fie obligat??? Ca a investit intre 6-8 miliarde de $ in tari arabe si africane? Le-a facut la negri hidrocentrale,drumuri si blocuri de locuit in loc sa investeasca in Romania! Dupa aceea dictatorii negrotei ranjeau fasolea la noi spunand ca nu datoreaza nimic Romaniei! Sau ti-a placut faptul ca analfabetul Ceausescu a dat decret ca sa interzica avorturile dar in acelasi timp a permis familiior sa-si abandoneze in orfelinate nou-nascutii din cauza saraciei? Daca nu lua statul in ingrijire zecile de mii de copii abandonati si îi obliga pe parinti sa-i creasca,atunci populatia s-ar fi revoltat cu siguranta! Tu spui ca ai peste 40 de ani,dar se pare ca te faci ca nu cunosti faptul ca si pe vremea lui Ceausescu exista coruptie,chiar generalizata! Se dadea mita peste tot si se fura de peste tot! Nu cunosti ce s-a intamplat in Romania,in timpul dictaturii Ceausescu ? Nu cunosti ca poporul a fost supus la austeritate draconica,in timp ce familia dictatorului si toti securistii traiau,pe nedrept,mult mai bine decat oamenii de rand? Ce dreak tot laudati regimul dictatorial al lui Ceausescu? Tu cunosti care era nivelul de dezvoltare al Romaniei intre 1850-1940,in comparatie cu alte tari europene? Este greu sa realizezi ca tocmai aceasta perioada nefasta din istoria tarii,adica cei 45 de ani de bolsevism,au facut ca Romania sa ramana la coada Europei? Lasa-te omule de analize politice si previziuni! Tu,mai intai sa afli ce s-a intamplat si de ce s-a intamplat in trecutul apropiat al tarii noastre! Dupa aceea incearca sa intelegi,iar mai apoi sa vii pe aici cu comentarii despre Ceausescu!

      fata de punctul istoric Ceausescu acum Romania are mai scazuti indicatorii de autodeterminare si autonomie economica, de suveranitate, de identitate.

      Suntem in deriva.  

      Nu e vizibil?  

      Stiu ce a fost pe vremea lui Ceausescu.  

      In noiembrie 1989 Romania avea 0 datorie externa. In decembrie 1989 tradatorii (cu acord extern) il asasinau.  

      Stiu de tot ce ai scris tu in comentariul tau.  

      Si peste toate astea , in perioada Ceausescu Romania a avut identitate, forta, directie, viziune si mai ales ...peste toate... MANDRIE IN FATA INTREGII LUMI !  

      Acum ?  

      Acum suntem gunoaie intinse pe jos, indatorati pana in gat, condusi de niste decerebrati fara pic de coloana vertebrala ... zici ca e mai bine acum? Esti chiar asa sigur?  

      Economia nu mai e a noastra.  

      Bancile nu mai sunt ale Romaniei, sunt bazate pe capital strain.  

      Resursele si mijloacele d eproductie nu mai sunt ale noastre.  

      Politicienii nu mai sunt ai nostri in masura in care raspund la comenzi straine.  

      Zici ca nu am decazut din perioada Ceausescu pana acum? Esti sigur?  

      In 89 Romania a ajuns cu datoria la zero prin infometarea populatiei si prin punerea economiei pe butuci! Tari precum Ungaria sau Polonia nu au achitat datoria publica,care era mult mai mare decat a Romaniei,iar dupa caderea comunismului acestor tari le-au fost sterse 50% din datoria publica de catre Occident! Esti si tu la fel de "destept" ca si Ceasca! Noi stateam pe intuneric si tu vorbesti de "mandrie nationala"? Sfarsitul pe care l-a avut a fost prea bland pentru ce a facut poporului! Ce dreak mă,delirezi sau este vorba doar de spalare pe creier?

    cand ma gandesc ca in 2024 PSD va fi alternativa la AUR... imi pierd orice speranta in capacitatea romanilor de a iesi din propria mizerie.

    cei din dreapta politica romaneasca sunt in plina ratare a propriei lor misiuni.  

    cu furturi de tot kkt-ul (nevasta-sa lui Tataru cu mastile sanitare, spagile luate de Orban & friends - cazul directorului Unifarm pus la colt pt ca a luat la intrebari pila lui Orban legat de niste importuri supraevaluate de materiale sanitare si masti, cazul mitei date de la entitati bancare de nivel inalt catre politicienii de varf din Romania in primavara 2020 ca sa bage lockdown total, cazul APele Romane si toate mlastinile umane puse de PNL pe model PSD, etc...etc...etc...etc...)  

    ma tem ca romanii in curand pregatesc rasturnarea sangeroasa a intregii clase politice.  

    toti, absolut toti trebuie rasi de pe fata pamantului.  

    si acum? AUR?  

    o proxeneta e aici in articol!  

    am mai vazut saptamanile trecute niste securisti "original blend" din anii 1988-1990 ...  

    si alternativa care sa fie?  

    iar vin PSD ca "salvatori ai neamului"? care salvatori ? inca 4-8 ani de neobolsevism notoriu si extrem de inferior ?  

    ...vede cineva ca tara asta o ia mai repede sau mai lent la vale ?  

    nu intelegeti ca trebuie :  

    1. intai sa aducem o revolutie morala fiecare dintre noi in gesturile zilnice ?  

    2. sa ne alegem reprezentanti dupa chipul si asemanarea noastra? (caci ...fara chipul si asemanarea noastra schimbate... aceleasi loaze se vor perinda prin clasa politica!) ...  

    Totul pleaca de la scoala, de la civilizatie, de la cultura, de la etica si moralitate.  

    Fara stralucirea legii morale in fiecare (vezi Kant) , daca inauntru avem mizerie... ghiciti ce? Ea se va reflecta in afara noastra. In gesturi mici si zilnice.  

    Uite, sa va dau un exemplu - am pe scara blocului un vecin de care stiu ca e director de departament la un furnizor de energie, unul clasic :) .... si e directorul dept. IT acolo ... ce salariu are ? 15.500 ron net + beneficii (prima paste, craciun,etc)  

    ...cine credeti ca a acumulat cea mai mare datorie la plata intretinerii lunare ? :) ....  

    da, el.  

    cu aprox. 1500 ron datorie - cea mai mare datorie pe scara blocului. :)  

    La genul asta de nesimtire ingrozitoare, porcoasa, mlastinoasa de oameni facuti din balega ma refer.... genul "eu sa prosper si ceilalti sa moara"....  

    aduceti morala in voi in viata de zi cu zi.  

    abia mai apoi veti vedea schimbari in jurul vostru, in societate si finalmente in politicieni.

    asa merge, acesta e sensul SCHIMBARILOR : intai inuntru, apoi in afara, apoi in afara la varf.  

    1. din punctul de vedere al celor scrise mai sus... ma repet..

      AUR cu proxeneti si securisti originali din anii'80-90 ...e alternativa la neobolsevismul PSD_ului ?  

      Vai de capul meu!

      PNL e in plina ratare acum si USR-PLUS actioneaza ca dusmani ai Romaniei urmand orbeste ordinele de la Bruxelles , Paris (mai ales! sa traiasca nea sPIONU' Ciolos) si Berlin.  

      La fotbal, la agricultură și mai nou la politică se pricep toți.Ban.Cher.Vali lasă pălăvrăgeala fără noimă. Treci la fapte. Formează-ți un partid cu membri după chipul și asemănarea matale. Candidează, intră în parlament , cucerește puterea și apoi să vedem ce mai scrii. Succes!

      Draga Cititor.

      Eu ma gandeam la ce zici tu cand aveam vreo 25-30 de ani.  

      Am intrat in contact direct cu politicieni. Ii cunosc, am respirat acelasi aer ca si ei in aceeasi camera, la aceeasi masa. Ma intelegi?  

      Sunt sigur ca daca eu fac o formatiune si intru in sistemul politic care e acum , asa cum e cu hibele sale, SUNT MANCAT !  

      Sistemul "digera" si asimileaza orice formatiune noua, orice om nou.  

      Si daca nu reuseste sa il digere si sa il asimileze, il da afara, apare "defecarea" politica - se creeaza un scandal, o mica intriga, un mic viol regizat, un mic caltabos strecurat intr-o masinuta, o inregistrare compromitatoare, jucarii din astea de (de)servicii secrete locale.  

      Cunosc sistemul, il cunosc mai bine decat pe parintii mei!  

      Ce recomanzi tu, eu nu as recomanda.  

      Trebuie INTREAGA CLASA POLITICA SCHIMBATA si structurile, legile, regulile Statului Roman simplificate ! De asemenea, serviciile secrete interne si externe trebuie urgentissimo bagate sub controlul (REAL !) al Parlamentului. De forma ele sunt sub control si acum ...dar...Dumnezeu cu mila! Prezinta un aparent raport anual asa... sa il prezinte. Si mai dau pe la Comisia parlamentara corespondenta cand au ei chef zicand ce si cat au ei chef. Asta nu e control.  

      Crezi ca sunt un copil fara cap?  

      Am peste 40 de ani si am experienta de viata cu contacte la varf cat nu aduna 1000 de oameni in toata viata lor.  

      Crede-ma cand iti zic: Statul Roman TREBUIE REINVENTAT!  

      Si nimeni din actuala clasa politica nu mai are voie in noua clasa politica, ei sau rudele lor sau partenerii sau prietenii lor!  

      Trebuie instituita o "tabula rasa" si sa reincepem sa reconstruim Romania!  

      Sau daca ma implic in politica ma implic DOAR LA VARFUL EXECUTIVULUI si DOAR CU SUPORTUL NECONDITIONAT AL TUTUROR PARTIDELOR ! Pentru ca am mai zis-o : eu cand vin, vin cu schimbarile cele mari, nu cele mici! Si tot sistemul care a fost in ultimii 30 de ani de aparenta democratie (de fapt structuri securiste adaptate noii Romanii , intr-o "democratie originala" - citat Iliescu) nu va mai fi !

       

    asta este un fleac , fata de tunurile de miliarde date de smecheri din pdl si psd !

    avand in vedere ce am anticipat cu privire la segmentul de timp 2024-2028 (perioada de dictatura efectiva, pe fata) spuneti-mi va rog :

    cine preferati sa va calareasca ca dictatori ? AUR sau PSD ? 

    singura sansa sa evitam asta era ca PNL si USR chiar sa nu faca magarii si sa urce tara brusc si mult in 4 ani.  

    dupa cum ii vad ca se misca nu se va intampla.  

    deci: cine doriti va rog sa va calareasca , cine sa va fie DICTATORI 4 ani ?

    PSD sau AUR?  

    1. nu glumesc deloc cand scriu ceea ce scriu.

      si nu e retorica sau demagogie.  

      chiar asa va fi.  

      vad cum se misca PNL si chiar asa va fi.  

      PNL vrea sa ia caile PSD - refuza sa puna conducatori oameni puternic reformatori. Fac furturi si mint.

      Calea e clara si vizibila.  

      Mai linisteste-te, Nostradamus!

      Ai sa cazi din nou in transa tot scriindu-ti singur, ca sa ai la ce raspunde!?

      E la norma? 

      eu aduc date, viziuni si continut real.

      nu aduci aceeasi bucatica de noroi aruncata dupa mine.  

       

      ce-ar fi sa contribui si tu cu ceva consistent cand comentezi ?

      eu oricum voi continua in stilul meu (indiferent care e el) atata cat voi avea chef.  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb