Lindab a furnizat materiale pentru o clădire de birouri din centrul Capitalei

A.C.
Companii #Construcţii / 28 iulie 2014

Lindab a furnizat materiale pentru o clădire de birouri din centrul Capitalei

Lindab a furnizat materiale pentru construcţia unei clădiri de birouri din centrul Capitalei, folosind o structură secundară termoizolată din profile cu pereţi subţiri formate la rece, fixate pe structură în cadre din beton armat, peste care s-a anvelopat o placare ventilată cu tablă plană fălţuită fixată într-un strat suport din material lemnos, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

Arhitectul proiectului, Octavian Eremia precizează: "Folosirea metalului ca textură, înlocuieşte finisajele tradiţionale - piatră, lemn, tencuială profilată - şi deschide calea către o abordare arhitecturală contemporană în ceea ce priveşte contrastul non-violent într-o zonă cu ţesut vechi".

În echipă au fost cooptaţi în calitate de furnizor Lindab, iar în calitate de expert în punerea în operă a soluţiilor metalice firma Alldachservice Şandru.

Soluţia oferită de Lindab are la bază o structură secundară termoizolată din profile cu pereţi subţiri formate la rece fixate pe structură în cadre din beton armat, peste care s-a anvelopat o placare ventilată cu tablă plană fălţuită fixată într-un start suport din material lemnos.

"Alegerea arhitectului a fost oţelul semidur Lindab FAP de culoare ALB 010 (alb strălucitor) care, în combinatie cu ancadramentele ferestrelor de la ultimul nivel şi culoarea tâmplăriei, ambele de culoare gri închis, oferă clădirii un «aer» modern şi un aspect desăvârşit", potrivit comunicării. O zonă laterală a acoperişului a fost anvelopată cu soluţia clasică de acoperiş terasă, respectiv membrana PVC fixată în placă din beton armat prin termoizolaţia minerală bazaltică de mare densitate.

Potrivit Lindab, tabla semidură FAP este un material potrivit atât pentru realizarea învelitorilor fălţuite, cât şi pentru placarea faţadelor în sistem fălţuit sau prin realizarea de solzi metalici cu diferite forme. Materialul este disponibil atât în role, cât şi în coli.

Lucrările la clădirea de birouri au fost finalizate în două luni şi jumătate de către o echipă de şase oameni de la compania Alldachservice Şandru SRL, partener al Lindab din anul 2004. Compania este specializată în operaţiuni speciale de tinichigerie în învelitori, şarpante, acoperişuri, sisteme moderne pentru construcţii civile şi industriale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb