Lion's Head România semnează contracte de închiriere de peste 43.000 mp în Oregon Park în ultimele 12 luni

F.D.
Companii / 23 noiembrie 2023

Lion's Head România semnează contracte de închiriere de peste 43.000 mp în Oregon Park în ultimele 12 luni

Lion's Head, fond de investiţii imobiliare care deţine în prezent active în Bulgaria şi România, anunţă închirierea în ultimele 12 luni a peste 43.700 mp prin semnarea de noi contracte de închiriere, precum şi acorduri de prelungire în proiectul său emblematic de birouri din Bucureşti - Oregon Park. Cu o suprafaţă închiriabilă totală de birouri de aproximativ 70.000 mp în incinta parcului, 62,5% din suprafaţa întregului proiect au stat la baza contractelor recent semnate, conform unui comunicat de presă al companiei.

Astfel, Oregon Park reuşeşte să menţină un grad de ocupare de 100% prin semnarea acordurilor de prelungire cu chiriaşii existenţi, precum si prin ocuparea spaţiilor libere de noi companii. Cu aproximativ 39.000 mp din suprafaţa totală recent închiriată alocată reînnoirii contractelor existente, Oregon Park se dovedeşte a fi o destinaţie de business stabilă pentru chiriaşii săi, ceilalţi 4.600 mp fiind formaţi din contracte nou semnate.

Două dintre cele mai mari prelungiri din 2023 de pe piaţa de office locală, semnate în Oregon Park

2023 reprezintă o etapă semnificativă pentru Lion's Head şi Oregon Park, doi dintre chiriaşii principali aflându-se în faza terminală a contractelor de închiriere existente, însumând o suprafaţă totală de aproximativ 32.000 mp. Ambele companii au semnat acorduri de prelungire, înregistrând două dintre cele mai mari tranzacţii de închiriere din acest an, în ciuda impactului economic al pandemiei şi a tendinţei generale a pieţei de reducere a suprafeţelor închiriate.

Una dintre cele mai mari companii de software din lume, chiriaş emblematic al Oregon Park, şi-a reînnoit suprafaţa de birouri cu aproximativ 20.280 mp, având peste 3.000 de angajaţi ce îşi desfăşoară activitatea aici, în timp ce Deloitte, una dintre cele mai importante organizaţii de servicii profesionale din ţară care oferă servicii de audit, consultanţă, consiliere fiscală şi servicii conexe prelungeşte închirierea spaţiului de birouri pentru cei peste 1.600 de profesionişti care activează în această locaţie.

"Ne onorează şi ne mândrim cu faptul că, în ultimele 12 luni, echipa locală Lion's Head a înregistrat o activitate de leasing de succes, putând nu doar să aducă noi chiriaşi în incintă, dar şi să nu-i piardă pe niciunii dintre cei existenţi. < < Office as a service > > - aceasta este promisiunea noastră pe termen lung pentru chiriaşii noştri. Oferim mult mai mult decât simple spaţii de birouri - oferim experienţă, distracţie, un spaţiu verde. Oregon Park se mândreşte cu o comunitate efervescentă, zone extinse de relaxare în aer liber şi facilităţi multiple, ceea ce demonstrează că suntem o soluţie de încredere şi conectată la timpul prezent pentru companii internaţionale de top," declară Alina Necula, Country Manager România Lion's Head.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb