Lista proiectelor de infrastructură pentru judeţul Alba, aprobată

R.P.
Companii / 31 martie 2014

Lista proiectelor de infrastructură pentru judeţul Alba, propusă de Consiliul Judeţean Alba după consultarea cu Primăriile din judeţ, a fost aprobată de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, potrivit unui comunicat de presă.

Lista cuprinde atât obiective de investiţii în continuare cât şi investiţii noi. Pentru investiţiile în continuare s-a demarat procedura de semnare a contractelor de finanţare, aşteptându-se avizul Comisiei Tehnice a Ministerului şi pentru investiţiile noi.

Astfel, pentru judeţul Alba, lista pentru anul 2014 cuprinde investiţii pentru Daia Română - Extindere reţea de apă uzată localitatea Daia Română, sat Daia Română; Jidvei - Alimentare cu apă comuna Jidvei, sat Bălcaciu; Rimetea - Alimentare cu apă şi canalizare în sistem centralizat comuna Rimetea, sat Rimetea; Roşia de Secaş - Alimentare cu apă localitatea Roşia de Secaş, Tău, Ungurei, comuna Roşia de Secaş; Roşia de Secaş - Reţea de canalizare menajeră şi staţie de epurare localitatea Roşia de Secaş; Săliştea - Reţele de canalizare şi staţie de epurare în localităţile Săliştea şi Tărtăria; Săsciori - Reţea de canalizare şi staţie de epurare pentru localităţile Săsciori, Sebeşel şi Laz; Scărişoara - Canalizarea apelor uzate şi staţie de epurare din localitatea Scărişoara; Şpring - Construcţie reţea canalizare menajeră şi staţie de epurare a apei comuna Şpring, localităţile Şpring şi Cunţa; Unirea - Reţea de alimentare cu apă potabilă a localităţilor Unirea I, Unirea II, Inoc, Măhăceni, Dumbrava; Unirea - Reţea de canalizare menajeră şi staţie de epurare comuna Unirea; Consolidare corp DJ 750, Gîrda de Sus (DN75) - Ordîncuşa - Gheţar, Km 0- Km 18.

Valoarea totală a acestor investiţii este de aproximativ 8 milioane de lei.

"Mă bucur că lista transmisă de Consiliul Judeţean Alba a fost aprobată în forma trimisă de noi. Am lucrat foarte bine cu primarii şi am reuşit împreună să transmitem o listă de proiecte foarte bine realizate, ceea ce a uşurat mult procedura de selecţie şi aprobare. Iată că munca în echipă dă roade şi atunci când este vorba de dezvoltarea judeţului toată lumea se mobilizează pentru a face lucruri bune. Pe lângă aceste lucrări în continuare, pentru care am primit şi contractele de finanţare pentru a fi semnate, mai sunt aprobate şi alte 40 de proiecte de investiţii noi. Sunt sigur că şi aceste proiecte vor trece cu brio de Comisia Tehnică şi vom primi contractele de finanţare pentru a putea demara cât mai repede lucrările",a declarat Ion Dumitrel, preşedinte al consiliului judeţean Alba.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb