"Litoralul pentru toţi" aduce tarife cu până la 70% mai mici

A.T.
Ziarul BURSA #Companii / 1 septembrie 2016

Lansarea programului "Litoralul pentru toţi" scade tarifele cu până la 70% faţă de perioada de vârf a sezonului estival, potrivit Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR). Până pe 1 octombrie, turiştii pot beneficia de tarife promoţionale pentru cazarea în staţiunile de la mare.

Potrivit FPTR, hotelierii vor practica tarife similare cu cele de anii anteriori, cu toate că sezonul acesta a fost cel mai aglomerat.

Ţinând cont de locurile puse la dispoziţie de hotelieri, cel puţin 10.000 de turişti vor putea beneficia de vacanţe pe litoral la tarife reduse.

Pentru zona Mamaia - Constanţa - Eforie, tarifele maximale pentru această ediţie, pentru un sejur de 6 nopţi/persoană, ajung până la 205 lei la un hotel de 1 stea, fără mic dejun, 235 lei la un hotel de 2 stele, fără mic dejun, 265 de lei pentru un hotel de 3 stele, fără mic dejun. Pentru un sejur de 6 nopţi la un hotel de 2 stele, cu mic dejun inclus, turiştii vor achita 315 lei de persoană, 425 lei de persoană pentru 6 nopţi la un hotel de 3 stele care include mic dejun, iar pentru un hotel de 4 stele turiştii vor plăti 485 de lei, cu mic dejun inclus. Preţul pentru un sejur de 6 nopţi cu mic dejun inclus la un hotel de 5 stele va fi de 605 lei de persoană.

În sudul Litoralului (staţiunile Costineşti, Olimp, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche) tarifele maximale pentru această ediţie ajung până la 159 de lei de persoană pentru un sejur de 6 nopţi, la un hotel de 1 stea, fără mic dejun. La un hotel de 2 stele, fără mic dejun, turiştii plătesc pentru un sejur de 6 nopţi de persoană 179 de lei, iar la un hotel de 3 stele, fără mic dejun, tariful este 199 de lei. Pentru un sejur de 6 nopţi la un hotel de 2 stele cu mic dejun inclus, teriful este de 269 de lei/persoană, iar acelaşi sejur la un hotel de 3 stele, cu mic dejun, va costa 329 de lei/persoană. Sejurul de 6 nopţi cu mic dejun inclus la un hotel de 4 stele va fi 379 de lei/persoană, iar la un hotel de 5 stele tariful va fi de 469 de lei/persoană cu mic dejun inclus.

FPTR este singura organizaţie reprezentantivă la nivel de sector de activitate din turism, reprezentând angajatori a peste 33.000 de salariaţi, membrii FPTR avand o cifră de afaceri cumulată de peste 5 miliarde de euro.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb