LIVIU DRAGNEA: Indemnizaţia specială pentru parlamentari trebuie eliminată

I.M.
Politică / 21 mai 2019

Liviu Dragnea (Sursă foto: Twitter)

Liviu Dragnea (Sursă foto: Twitter)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, spune că indemnizaţia specială pentru parlamentari nu trebuie să mai existe. "Ştiu că nu o să le convină colegilor mei parlamentari, dar le spun că nu se moare din asta, sunt acele indemnizaţii speciale pentru parlamentari, eu am renunţat la ea, mi-am dat demisia cu o zi înainte de a se încheie mandatul ca să nu pot să beneficiez. Am mărit pensiile, se vor mări în continuare, dar această problemă a indemnizaţiilor speciale pentru pensionarii din Parlament rămâne o problemă sensibilă şi trebuie să abordăm cu curaj şi frontal", afirmă el, conform News.ro.

Liviu Dragnea a fost întrebat, la Adevărul Live, cum ar fi fost dacă el era premier.

"Da, ar fi fost altfel. Prea mulţi oameni mi-au spus în ultimul an lucrul ăsta, prea mulţi oameni. Da, ar fi fost altfel, ar fi fost mai multă stabilitate, mai multă coerenţă în comunicare în primul rând, mai multă coerenţă în adoptarea unor măsuri, nu mai are nevoie de atâta lobbby şi presiuni la proprii miniştri să pună în practică un program de guvernare. Da, cred că ar fi fost altfel", a spus el.

Dragnea a adăugat că vrea să se renunţe la indemaţiile speciale pentru parlamentari.

"Mi-am adus aminte de pensiile speciale. Ştiu că nu o să le convină colegilor mei parlamentari, dar le spun că nu se moare din asta, sunt acele indemnizaţii speciale pentru parlamentari, eu am renunţat la ea, mi-am dat demisia cu o zi înainte de a se încheie mandatul ca să nu pot să beneficiez. Am mărit pensiile, se vor mări în continuare, dar această problemă a indemnizaţiilor speciale pentru pensionarii din Parlament rămâne o problemă sensibilă şi trebuie să abordăm cu curaj şi frontal. Cred că această indemnizaţie specială pentru parlamentari nu trebuie să mai existe. Niciunul dintre cei care sunt parlamentari acuma nu au pus condiţia înainte de a fi puşi pe listă că vor acea indemnizaţie specială. Eu cred că trebuie să o eliminăm şi putem să o eliminăm. Şi după alegeri o să discutăm mai multe", a afirmat el, informează News.ro.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Semn rau. Dupa ce s-au caznit atita sa-si dea aceste pensii speciale nesimtite, carora ei le zic indemnizatii, de parca asta ar schimba ceva din nesimtirea lor, acum vor sa le elimine. Tot ei. Ei si le-au dat, ei vor sa si le ia, ca nu care cumva sa spuna ca n-au de lucru. Daca n-au, tot isi gasesc ei sa faca ceva, in acesta vesnica tropaiala bezmetica.

    De subliniat nesimtirea acestor pesedei. Dupa ce au inceput cu niste pensii speciale nesimtite undeva pe la 1500 de lei, le-au ridicat rapid la 4-5000 de lei, pe luna!, cind pensia mede a romanilor este de ~1100 lei, pe luna!, 2mil de pensionari avind pensii sub 1000 lei, iar peste 4 mil sub 2000 lei. Probabil ca acestor nesimtiti, cu toata siuatia deplorabil a pensionarilor tarii, o pensie de 1500 de lei li s-o fi parut rusinos de mica, asa ca au umflat-o rapid la 4-5000 de lei. Pentru ca ei pot, nesimtitii! 

    1. Ce viziune bizara -delicat vorbind - te scandalizeaza pensia de cca 4500 lei/luna a unui parlamentar dar taci malc la cei 18-20000 /luna pentru un judecator pensionat care a contribuit doar pentru cca.2700 lei .Ai consemn sa nu te atingi de justitie si sereisti ci doar de parlamentari ?

      N-am preferinte cind este vorba de salarii si pensii nesimtite.

    Ne iei de fraieri infractorule?

    Te-ai trezit ca va injura lumea pe strada dupa ce v-ati batut joc de oameni si ai gasit un subiect cu care sa le dai peste nas?

    Tarziu. O sa vina vremea cand jandarmeria nu o sa va mai apere, sau daca va va apara, va fi degeaba. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb