LLP Bucharest - cel mai important partener Microsoft România pentru soluţiile Dynamics

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 8 aprilie 2008

LLP Bucharest a fost cel mai important partener Microsoft România pentru soluţiile Dynamics pentru trimestrul 1 a.c. (trimestrul 3 al anului fiscal 2008 Microsoft, an fiscal care a început la 1 iulie 2007). LLP Bucharest a înregistrat cea mai mare cifră de afaceri pentru produsele Microsoft Dynamics, realizând cele mai importante proiecte din România pentru această gamă de soluţii.

LLP Bucharest a fost cel mai important partener pentru soluţiile Dynamics şi pentru anul fiscal 2007, realizând o cifră de afaceri totală de 2,2 milioane Euro pentru întreg anul 2007 (o creştere cu 55% faţă de anul precedent). Pentru anul 2008 LLP Bucharest a planificat o cifra de afaceri de 2,9 milioane EUR, reprezentând o creştere cu peste 30% a cifrei de afaceri din 2007. Începutul anului 2008 a consemnat şi extinderea grupului LLP. În prezent, LLP Group este reprezentată în 9 ţări, fiind deschise noi filiale în Rusia, Belgia şi Luxemburg.

"LLP Bucharest şi-a consolidat poziţia pe piaţa de soluţii ERP din România, printre clienţii săi regăsindu-se jucători importanţi pe piaţa autohtonă. Pentru soluţiile Microsoft Dynamics NAV şi AX nu cred că există o altă companie în România cu 40 de consultanţi cu experienţă de produs şi certificările necesare. Competenţele echipei de consultanţă sunt întregite de o puternică echipă de dezvoltare, acest lucru oferindu-ne posibilitatea de a răspunde la cerinţe particulare ale clienţilor." a declarat Robert Komartin, Managing Director - LLP Bucharest.

LLP Bucharest este primul partener Microsoft care a localizat versiunile 3.0 şi 4.0 pentru soluţia Microsoft Dynamics AX (anterior Axapta), asigurând în acest mod o aliniere totală a produsului la cerinţele companiilor din România. Produsul localizat de LLP Bucharest este perfect compatibil cu reglementările legislative din Romania şi cu nevoile companiilor autohtone. Microsoft Dynamics AX este o soluţie ERP complexă, aptă să răspundă cerinţelor din companii mari. Printre clienţii de Axapta din România se numără jucători importanţi pe piaţa autohtonă, precum REBU, Lindab, Fresenius Medical Care SIDEM sau Aleximi-THIMM.

"Cu toate că LLP domină piaţa Dynamics autohtonă, sunt câteva motive de nemulţumire. Mai mulţi parteneri încearcă să câştige noi clienţi pentru soluţii complexe gen Axapta, cu toate că nu dispun de competenţe pentru implementarea acestor aplicaţii. Cu toate că în Microsoft există un sistem foarte clar prin care un partener obţine certificarea pentru un anumit produs, în România se pare că oricine poate declara în presă că dispune de competenţe, fără să poată demonstra efectiv acest lucru. Rezultatul acestui război mediatic: se câştigă contracte care se pot transforma cu uşurinţă în eşecuri. " a precizat Robert Komartin.

La finele anului 2007, LLP a semnat contractul pentru achiziţia diviziei Microsoft Dynamics din cadrul companiei EWIR estWest Informatique Roumanie. estWest a fost primul integrator şi furnizor pentru soluţia Microsoft Dynamics NAV (anterior Navision) din România, LLP având în prezent peste 60 de clienţi de Microsoft Dynamics NAV (aproximativ o treime din numărul total de implementări de Navision din România).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

10 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5521
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2944
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9517
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.9182

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
hipo.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb