LOFTY PETS:  44.000 de câini stilizaţi şi estimare de 300.000 de euro cifră de afaceri pentru 2022

G.D.
Companii / 29 septembrie 2022

44.000 de câini stilizaţi şi estimare de 300.000 de euro cifră de afaceri pentru 2022

Lofty Pets împlineşte 8 ani de activitate, timp în care a aranjat aproximativ 44.000 de câini, conform unui comunicat remis redacţiei. Pentru anul în curs, business-ul estimează o cifră de afaceri de aproximativ 300.000 de euro, în creştere cu 50% faţă de 2021, datorată diversificării tipologiei de cursuri de formare în pet grooming pe care le oferă prin intermediul Lofty Pets Academy, singura şcoală de pet grooming din Capitală.

Potrivit sursei citate, în 2014, salonul Lofty Pets a fost lansat cu o investiţie iniţială de 3.000 de euro, destinaţi achiziţionării de echipamente profesionale.

Unul dintre momentele importante în activitatea companiei l-a reprezentat anul 2019, când business-ul a cunoscut un salt financiar major, odată cu creşterea echipei de la 4 la 7 membri. În acelaşi an, cifra de afaceri s-a dublat şi ea faţă de anul precedent, atingând pentru prima dată pragul de 154.000 de euro. În 2021, salonul canin a încheiat anul cu afaceri în valoare de 200.000 de euro, iar pentru anul în curs ţinteşte o cifră de afaceri de aproximativ 300.000 de euro.

După 8 ani, Lofty Pets înseamnă 8 membri, 44 de ani de experienţă de lucru cumulată, 23.400 ore dedicate îngrijirii animalelor de companie şi 44.000 de patrupezi stilizaţi.

Rasele de câini care reprezintă clientela principală a salonului canin sunt, în prezent, Bichon, Yorkshire, Shih Tzu, Westie, Labrador şi Golden, subliniază sursa citată.

Hidromasajul cu apă îmbogăţită cu ozon, talazoterapia, împachetările cu nămol, tratamentul pentru perniţe, vopsirea blănii sau periajul dentar silenţios sunt doar câteva dintre noutăţile care au revoluţionat piaţa de pet grooming în ultimii ani.

"Piaţa de pet grooming s-a maturizat şi profesionalizat foarte mult faţă de acum 8 ani, când ne-am început activitatea. Putem spune că am fost pionieri în acest domeniu. De exemplu, mă bucur să observ că, faţă de acum 8 ani, când cererile veneau majoritar pentru serviciile clasice precum tunsul, acum clienţii ne solicită servicii mult mai sofisticate, cum ar fi tratamentele SPA, ceea ce indică o conştientizare mult mai mare a necesităţii de a oferi o îngrijire profesională completă, ce ţine cont de specificul fiecărei rase", a declarat Andreea Darbouli, co-fondatoare Lofty Pets.

Pe lângă segmentul SPA, salonul a introdus pe piaţă încă din 2014 şi produse premium dedicate îngrijirii canine, care au la bază ingrediente naturale, benefice pentru blana şi pielea animalelor.

În 2016, business-ul s-a extins prin deschiderea singurei şcoli de formare în pet grooming din Bucureşti, care a pregătit până acum aproximativ 340 de stilişti canini autorizaţi, în 1.540 de ore de cursuri, atestate de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei. În 2019, fondatoarele business-ului au decis şi investiţia în mutarea Academiei într-un sediu dedicat.

"Ne bucurăm să vedem că tot mai multe persoane îşi doresc să se specializeze în meseria de pet groomer. Acest lucru ne-a făcut să diversificăm portofoliul de cursuri oferite şi să adăugăm, pe lângă cursurile de iniţiere, atât cursuri care te pregătesc să-ţi deschizi un salon canin, cât şi module de perfecţionare dedicate pet groomerilor cu o mai mare experienţă în domeniu. Toate acestea ne determină să ridicăm în continuare standardele în formarea de profesionişti, dar şi în îngrijirea canină", a completat Elena Negrilă, co-fondatoare Lofty Pets.

Cea mai mare parte dintre cei care vor să devină pet groomeri profesionişti sunt într-o etapă de reconversie profesională şi provin din domenii cum ar fi: hair styling, banking, marketing sau industria veterinară, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb