Lucrările de renovare de la "Hilton" Bucureşti au fost finalizate

Emilia Olescu
Companii / 19 septembrie 2010

Restaurantul "Cafe Athenee", din cadrul hotelului "Athenee Palace Hilton" din Capitală, va fi deschis mâine, după ce a trecut printr-un amplu proces de renovare. Lucrările planificate pentru anul în curs, a căror finalizare va fi anunţată luni, în cadrul unei conferinţe de presă, au vizat refacerea zonelor publice din cadrul hotelului, care a fost complet operaţional pe întreaga perioadă a execuţiei proiectului.

În urma procesului de renovare de la Athenee Palace Hilton, care au avut în vizor şi restaurantele "Brasserie" şi "Le Bistrot", precum şi recepţia "Le Collonade", în locul restaurantului "Brasserie" va fi deschisă o zonă de retail. În vara acestui an, a fost finalizată şi renovarea terasei "Roberto"s on La Strada". Investiţia totală se ridică la 2 milioane de euro şi este asigurată de "Ana Hotels" - compania deţinătoare. "Suntem extrem de încântaţi de această investiţie, deoarece va susţine poziţia hotelului ca lider de piaţă între hotelurile de lux din Bucureşti şi totodată va păstra autenticitatea, respectând valoroasa moştenire de aproape 100 de ani. Repoziţionarea restaurantelor hotelului, prin concepte moderne, care se potrivesc stilului clasic-modernist al hotelului, va oferi atât locuitorilor Bucureştiului, cât şi vizitatorilor, mai multe posibilităţi de a se bucura de ospitalitatea < Hilton > în oraş", a precizat, într-un interviu acordat ziarului Bursa, Friedrich Niemann, fostul director general al hotelului "Athénée Palace Hilton" Bucuresti

Potrivit domniei sale, un număr de 20-25 de hoteluri sub brandul "Hilton" urmează să fie deschise pe teritoriul ţării noastre. În prezent, reprezentanţii lanţului hotelier prospectează piaţa, urmând ca într-o perioadă de cinci-zece ani să fie contractate şi inaugurate, după cum ne-a declarat Adela Cristea, director de dezvoltare pe Europa şi Africa, în cadrul "Hilton Worldwide".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

03 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5050
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2871
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9089
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.4655

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb