LUDOVIC ORBAN: ''Discuţiile cu Iohannis au vizat paşii de urmat pentru formarea unei majorităţi şi constituirea unui guvern''

G.U.
Politică / 8 decembrie 2020

''Discuţiile cu Iohannis au vizat paşii de urmat pentru formarea unei majorităţi şi constituirea unui guvern''

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că, la întâlnirea cu preşedintele Klaus Iohannis pe care a avut-o astăzi la o vilă de protocol alături de mai mulţi lideri liberali, discuţiile au vizat "o analiză a alegerilor" şi "paşii pentru formarea unei majorităţi parlamentare şi pentru constituirea cât mai rapidă a unui guvern", transmite Agerpres.

"Am discutat...o analiză a alegerilor şi, evident, paşii pentru formarea unei majorităţi parlamentare şi pentru constituirea cât mai rapidă a unui guvern. (...) A fost o discuţie legată de formarea majorităţii parlamentare şi de constituirea cât mai rapidă a unui guvern", a spus Ludovic Orban, marţi, la sediul PNL, după întâlnirea cu preşedintele Klaus Iohannis.

El a precizat că înainte de a discuta cu USR PLUS şi UDMR despre împărţirea ministerelor cel mai important lucru este programul de guvernare, notează sursa citată.

"El este baza acţiunii comune, mai ales că va fi vorba de un guvern de coaliţie, programul de guvernare va fi baza acţiunii comune a guvernului susţinut de partidele din coaliţie. (...) Până acum nu s-au deschis discuţii oficiale", a spus Orban.

Întrebat despre afirmaţiile venite de la reprezentanţi ai USR şi UDMR care nu ar fi, neapărat, de acord cu "o persoană, un cadru militar" ca propunere de premier, cu referire la Nicolae Ciucă, Orban a replicat: "Îşi dau cu părerea fără să fi luat noi, încă, o decizie de propunere a unui premier".

"Deci, când se va lua o decizie instituţională în PNL, în forurile statutare, o vom prezenta", a adăugat liderul PNL.

Fiind întrebat dacă în discuţiile cu şeful statului acesta ar fi menţionat că ar prefera pe cineva anume ca propunere de prim-ministru, Orban a spus: "Nu am discutat aceste aspecte".

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Fiind întrebat dacă în discuţiile cu şeful statului acesta ar fi menţionat că ar prefera pe cineva anume ca propunere de prim-ministru, Orban a spus: "Nu am discutat aceste aspecte".

    Bai Sica, daca nu te-as cunoaste as zice ca faci parte din tagma spionilor, la cat de secretos si codificat vorbesti! Dar ca sa vii si sa ne comunici ca ai fost in vizita la Plavan si acesta nu v-a spus pe cine vrea el premier, asta sa te creada Mutu'! Ca doar n-ai fost acolo, de dragul lui Plavanache?!  

    "Am sa fac scurta la maini sa semnez demiterile psd istilor" acum vad ca si Ciuca face scurta la maini sa semneze oamenii lui orbam,va dati seama ce distractie v a fi

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb