LUDOVIC ORBAN: "Am decis să depunem o moţiune împotriva ministrului de Finanţe"

T.T.
Politică / 4 martie 2019

Ludovic Orban (Sursa foto: Twitter)

Ludovic Orban (Sursa foto: Twitter)

Liberalii vor depune o moţiune simplă împotriva ministrului de Finanţe, Eugen Teodorovici, potrivit unui comunicat al PNL remis, astăzi, Redacţiei noastre.

"Biroul Executiv a decis astăzi ca, împreună cu alţi parteneri din Opoziţie, să depunem o moţiune împotriva ministrului Finanţelor, în care principalul reproş pe care îl facem şi principalul mesaj pe care îl transmitem este acela de abrogare a OUG 114, pentru că acest act guvernamental poate să distrugă România, să ducă la dispariţia oricărei creşteri economice şi poate arunca România în criză şi în recesiune", a declarat preşedintele liberalilor, Ludovic Orban, astăzi, la finalul şedinţei BEx al PNL, care a avut loc la Parlament.

El a amintit că Partidul Naţional Liberal a solicitat prezenţa în Parlament a premierului Viorica Dăncilă pentru explicaţii privind acelaşi act normativ.

"Astăzi, prim-ministrul României, Vasilica Viorica Dăncilă, va fi prezent în Camera Deputaţilor la "Ora Guvernului", la convocarea PNL. Am considerat necesară această dezbatere în prezenţa premierului pentru a mai transmite încă o dată mesajul nostru clar, limpede către Guvern şi majoritatea parlamentară: abrogaţi OUG 114 care practic va îngropa economia românească şi va genera consecinţe nefaste pentru toţi cetăţenii români. (...) Guvernul este obligat să abroge OUG 114 pentru că altfel va distruge economia românească, va creşte ratele la bănci, va înrăutăţi condiţiile de creditare, va determina o reducere a creşterii economice, va alunga firmele private care administrează pilonul II de pensii şi asta va duce la naţionalizare în primă fază şi ulterior la distrugerea pilonului II de pensii, va distruge competitivitatea companiilor româneşti", a susţinut Ludovic Orban.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Jalnic sugalau ne am saturat de tine hoit împuțit sa te vedem în fiecare zi tu și clica ta (Băsescu,Barna,Ciolos,Iohanes ),care depune moțiune de cenzura, care depune plângere penala, care nu semnează bugetul și l trimite la C. C. R. la Munca cu voi trintorilori trăiți în spinarea noastră FLĂMÂNZI DUPĂ PUTERE, GUNOAIELOR. Unde îți este carte de munca regretatul familiei cu ce contribui la economia acestei tari pupincurist nesimtit

    1. Romanii de la banci din Moldova si iau din Romania

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb