Ludovic Orban anunţă că va candida la prezidenţiale

G.D.
Politică / 29 iunie 2022

Ludovic Orban anunţă că va candida la prezidenţiale

Liderul Forţa Dreptei, fostul premier Ludovic Orban, a anunţat, ieri seară, că va candida la alegerile prezidenţiale, adăugând că s-a pregătit timp de 30 de ani, transmite Hotnews.

"Sincer, mi-e foarte greu să mai sprijin pe cineva, să mai girez pentru cineva la preşedinţia României şi din cauza asta m-am hotărât să candidez eu.", a afirmat el.

Orban a afirmat, ieri seară, la lansarea filialei judeţene Ilfov a formaţiunii Forţa Dreptei, că el este liberal de dinainte de 1990, spunând că a intrat în politică pentru că era convins că doar aşa se pot schimba lucrurile în bine.

"Visez pentru România de 30 de ani şi continuu să visez pentru România. România are o şansă uriaşă, pe care, din păcate, nu şi-a valorificat-o. E suficient să te uiţi la ţara asta ca să-ţi dai seama ce generos a fost Dumnezeu cu noi. (...) România trebuie să devină cel mai puternic stat din Europa Centrală şi de Est. România trebuie să devină o putere regională", a susţinut el.

El a spus că românii au "o mare problemă: n-am ştiut să ne alegem conducătorii".

"E momentul ca oamenii care au făcut lucruri în viaţă, care ştiu ce înseamnă să reuşeşti, care au avut curajul să se ducă pe cărări nebătute, care au trudit toată viaţa lor, care au reuşit în viaţa lor să facă într-adevăr lucruri temeinice, să aibă o meserie, să-şi întemeieze o familie, să pună pe picioare o afacere, să aibă într-adevăr capacitatea să construiască ceva viabil, să schimbe lucrurile în bine, să ia conducerea în societatea românească. De 30 de ani mă pregătesc şi, credeţi-mă, mă pregătesc ca un student în sesiune. Nu există domeniu de activitate în care eu să nu fi încercat să înţeleg lucrurile, cu mintea mea, logic", a arătat Ludovic Orban.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Altadata mai aveai o sansa. Da, ai facut prea multe " greseli" in ultimii ani. Faptul ca ti-au mers fulgii in lupta cu galinaceea, te-a descalificat decisiv.

    Nu o sa faci nici o branza, nu ca nu ai fi meritat sau ca nu ai fi fost bun, dar este prea tarziu pentru tine. Trenul tau a trecut acum cativa ani. In el s-au urcat Johanis si mai inainte Basescu.  

    Dar tu stii bine, ca doar i-ai tinut de mana, .. Cineeee, ...Johanisssss. Cineeee, ... Basescuuuu,  

    Si cei pe care i-ai tinut de mana nu prea au fost asa cum au vrut romanii. Ba dimpotriva.  

    Si ce zici tu, daca asa au patit romanii cu Basescu si Johanis, o sa te mai creada cineva din aceasta tara, o sa mai creada in tine cineva si sa te vrea presedinte? Nu cred.

    Da, daca nu ai ce face, viseaza, viseaza frumos. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

20 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4922
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2248
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8431
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.3531

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb