LUDOVIC ORBAN:  Constatăm că PSD şi-a pierdut complet uzul raţiunii

D.F.
Politică / 18 noiembrie 2019

 Constatăm că PSD şi-a pierdut complet uzul raţiunii

Premierul Ludovic Orban spune că Partidul Social Democrat şi-a pierdut uzul raţiunii şi a devenit o sursă de minciuni, constatând că singurele lucruri rămase la dispoziţia social-democraţilor pentru a mai câştiga voturi sunt calomnia, manipularea şi dezinformarea.

"Constatăm că PSD şi-a pierdut complet uzul raţiunii, PSD a devenit o sursă de minciuni răspândite sistematic care nu au nicio legătură cu realitatea, singurul lucru care le-a mai rămas la dispoziţie în încercarea disperată de a mai câştiga voturi este calomnia, minciuna, manipularea, dezinformarea sunt practicate pe scară larg", a declarat luni, Ludovic Orban.

El a spus că PNL are ca obiectiv creşterea pensiilor şi a salariului minim pe economie.

indicatori obiectivi", a transmis premierul.

Aceasta a mai precizat că obiectivul PNL este construcţia de spitale şi nu închiderea unor unităţi medicale.

Orban a spus că PSD se foloseşte de influenţa sa în anumite instituţii şi a dat ca exemplu judeţul Dolj, acolo unde pensionarii au primit pensii la nivelul lunii august.

"Disperarea PSD ne arată foarte clar că acest partid nu a învăţat nimic din ultimii ani, că şi-a pierdut complet busola, că minte cu neruşinare şi continuă să folosească pe unde mai poate, instituţii publice, aţi văzut cazul de la Dolj, în care filiala Dolj a CEC-ului a dat pensii la nivelul pensiilor din luna august, deşi dăduseră în octombrie pensiile la valoarea rezultată în urma creşterii punctului de pensie de la 1 septembrie. Nu cred că este un accident pentru că această să-i spunem greşeală a dus la o întreagă campanie în judeţ privitoare la faptul că PNL şi Guvernul PNL taie pensiile. Am solicitat ministrului Finanţelor să ceară conducerii CEC destituirea acestui director responsabil pentru o asemenea gravă eroare", a explicat premierul.

Orban a mai afirmat poştaşii din Vrancea spun că, dacă iese Klaus Iohannis preşedinte, atunci pensiile vor fi tăiate.

"De asemenea, i-am cerut ministrului Transporturilor să trimită Corpul de Control pentru a elucida împrejurările care au dus la campania dusă de poştaşii din judeţul Vrancea şi anume răspândirea de minciuni a unor angajaţi ai Poştei, în cazul în care preşedintele Iohannis va câştiga alegerile, vor fi tăiate sau nu se vor mai da pensiile la nivelul actual", a mai spus premierul.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Tu ești disperat SLUGA JALNICA, NIMENEA OAMENILOR îndrum ce ai zice dacă iai tăia de tot PENSIA COLOSALA de 300de milioane de lei pe luna făcută cadou de stăpânul tău OSAMA BIN LADEN (KLAUS IOHANES) al ROMÂNIEI lui TORȚIONAR UL LAZĂR ca să i albească cele 17 DOSARE PENALE care le are. Este deranj mare nu se poate. Rețete de astea NAZISTE, FASCISTE, HITLERISTE, înaintea ALEGERILOR PREZIDENȚIALE noi am mai văzut. Poate ca o sa aveți soarta PREDECESORULUI vostru HITLER otravinduva singuri. Numai pozați în ICOANE ȘI SFINȚI cu SUFLETELE voastre NEGRE PLINE DE URA ȘI MIINILE INNACLAIATE, ÎMBIBATE ÎN SINGE dornice sa faceți EXPLOATAREA OMULUI DE CĂTRE OM. Cite alocații la nevinovați COPII și pensii minime la amaritii de pensionari s ar putea plăti. Cine este TORȚIONAR UL LAZĂR de beneficiază de tratament separat. Maninca cu 10 guri, ceilalți în ochi voștri NAZISTI nu au dreptul la viata. Voi dacă nu va plac FEMEILE și nu aveți COPII nu știți cum este sa fii PĂRINTE și sa i pregătești în fiecare zi mincare, cheltuiala la școală. GHINION.

    1. Saltimbanceala scrisa denota varza stricata in loc de creier. Inteleg ca vrei sa salvezi planeta dar nici chiar asa....

      Lasa-l, nu îl băga în seamă că e de-al nostru. Nu e sănătos la cap, dar îl știm. Așa face mereu, da-l naibii de nebun.

    Constata domnul Rică Veturiano (doamne ce i se pliază!) dar se pare ca suferă peste poate...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb