LUDOVIC ORBAN, DESPRE CRITICILE COLEGILOR DIN PNL: "Acest demers clar avantajează PSD"

E.A.
Politică / 8 octombrie 2018

Ludovic Orban

Ludovic Orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, consideră că poziţiile critice ale unora dintre colegii săi la adresa conducerii PNL, exprimate duminică seara, reprezintă "o ieşire ciudată", care avantajează PSD, iar acestea nu ar trebui să prezinte o foarte mare importanţă pentru spaţiul public.

"Sigur că pentru orice om care priveşte obiectiv la acest demers, acest demers, clar, avantajează PSD, pentru că mută atenţia de la dezastrul PSD şi de la blamul public pe care l-a primit PSD de la cetăţenii români, spre PNL, care chiar nu are absolut niciun fel de răspundere în organizarea acestui referendum, iar poziţionarea conducerii Partidului Naţional Liberal a fost o poziţionare profund democratică şi conformă cu ceea ce înseamnă democraţia şi respectul pentru convingerile intime. (...) Este o ieşire ciudată, o ieşire care, în mod evident, avantajează PSD, dar este o ieşire a unor colegi care, în mare parte sunt foşti şi care nu pot să dea lecţii privind managementul politic al partidului", a declarat Ludovic Orban, potrivit Agerpres.

Acesta a spus că este mirat că fostul preşedinte interimar al PNL, Alina Gorghiu, are această poziţie publică, în condiţiile în care "protocolul cu Coaliţia pentru Familie a fost semnat în mandatul de preşedinte al doamnei Gorghiu, iar doamna Gorghiu s-a manifestat în perioada precampaniei din 2016 în favoarea familiei tradiţionale". Ludovic Orban a adăugat că i se pare ciudată şi poziţia lui Cezar Preda, "care vrea să fie liderul unei facţiuni creştin-democrate în interiorul PNL".

Orban a precizat că nu a discutat cu cei care l-au criticat şi că ar fi preferat să aibă o discuţie înainte ca aceştia să facă postări publice, punctând faptul că "este un demers care nu are o semnificaţie foarte importantă".

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. cand liberali se vor ocupa si sa faca politica?!!!

    sa aiba un program de sustinere a industiei, a proprietatii private, a oamenilor care aduc plus valoare? 

    nu de sustinere a coruptiei, a ajutatilor sociali (exemplu veniturile lui orban, pensiilor speciale, parlamentului in forma actuala si nu cu 300 etc), a hotiilor bancilor si multinationalelor?!!!

    din pacate toti poarlamentarii si oameni politici din romania sunt corupti si coruptibili, inculti, ipocriti si cu un nivel de inteligenta deplorabil.  

    Dimpotriva, acest demers este in favoarea partidului intrucat scoate neghiobul (prostia) din pozitia de conducere a partidului si in consecinta este in defavoarea PSD (orice ajuta PNL-ul defavorizeaza PSD-ul). Problema lui Orban este prostia care din pacate abunda atat de mult incat omul nici macar nu poate intelege ca este un neghiob. Trebuie sa faca urgent un pas in spate, daca chiar ii pasa de partid si de Romania. Este in aceeasi situatie ca si Dragnea - ori se scufunda singur, ori impreuna cu partidul. Dragnea a ales sa traga si partidul dupa el (in adancuri). Orban pare a fi din acelasi aluat (de proasta calitate) si nu va pleca de buna voie, asa incat va trebui debarcat de echipaj.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb