LUDOVIC ORBAN:  "Inima României a fost băgată aproape în stop cardiac de o administraţie incompetentă"

C.B.
Politică / 8 februarie 2020

Ludovic Orban

Ludovic Orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban a declarat sâmbătă, la Conferinţa de alegeri a PNl Bucureşti, că PNL a "renăscut" în Bucureşti şi a lăudat tinerii care se află la conducerea filialelor din Capitală, spunând că Bucureştiul are o echipă care are forţa capacitatea determinarea "să ofere fiecărui bucureştean ceea ce aşteaptă de la administraţia Bucureştiului de mult timp".

.El a spus că Bucureştiul este inima României, care a fost băgată aproape în stop cardiac de o administraţie incompetentă, coruptă. Orban a lăudat-o pe Violeta Alexandru pentru capacitatea de dialoga şi pentru empatie.

"Am crezut că greu voi găsi un om care să muncească mai mult decât mine şi cu toate astea am găsit: Violeta Alexandru" a afirmat Ludovic Orban sâmbătă, în discursul ţinut la conferinţa de alegeri a PNL Bucureşti. El a lăudat-o pe Violeta Alexandra pentru "capacitatea de dialoga, de a înţelege şi a lua decizii" în relaţia cu societatea civilă, pentru empatia de care dă dovadă .

"Bucureştiul este inima României. Dacă inima suferă de aritmii, dacă nu transmite sângele în tot corpul, tot corpul are de suferit. Inima României a fost băgată aproape în stop cardiac de o administraţie incompetentă, coruptă care şi-a bătut joc. (...) Nu se poate să ai cea mai poluată capitală, să ştii de unde vine această poluare şi să nu faci nimic", a afirmat Orban

Acesta a adăugat că viitoarea administraţiei liberale trebuie să şi asume realizarea unei centuri a Bucureştiului.

Orban a criticat şi actualul sistem de termificare folosit în Bucureşti, spunând că trebuie preluate modele din alte mari oraşe.

"Primăria Bucureştiului a avut posibilitatea să acceseze 178 de milioane de euro pentru modernizarea reţelelor primare de energie termică şi a pierdut aceşti bani pentru să este incompetentă şi nu are capacitatea să deruleze niciun proiect seros pentru Bucureşti"

"Nu poţi să rezolvi problemele bucureştenilor dac tu sifonezi banul public în lefuri nesimţite ale unor companii inventate şi populate cu clientela politică PSD, dacă sifonezi banul public în vouchere şi bairamuri care nu folosesc cu nimic localităţii. Problemele esenţiale ale Bucureştiului trebuie rezolvate. Nu avem bază de date urbană, nu avem cadastru făcut (...) nu avem un plan clar de reţele subterane", a afirmat premierul.

El a criticat faptul că în Bucureşti nu se face colectare selectivă şi spune că administraţia "se lasă prizonieră pentru marii gunoieri".

Orban a criticat de asemenea faptul că Primăria Capitalei a dat vouchere pentru biciclete, fără a fi construit pistele necesare circulaţiei acestora.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Deci guvernul Orban a emis Ordonanta de urgenta care liberalizeaza accesul furnizorior privati de servicii medicale la programele nationale de sanatate coordonate de CNAS pentru resuscitarea inimii....Romaniei!Nu avea niciun interes personal sau electoral.Cat de carcotasi sunt oamenii,interpreteaza gresit,se leaga de oameni bine intentionati.

    In titlu este autodenuntul lui Orban.

    Niste cretini

    Nu ne mai mintiti! Ne credeti ignoranti! Aceasta fratie permite ca banca sa imprumute bani pe care nu ii tipareste sau imprima si culmea mai percepe si dobanzi. Imprumuta bani doar printr-un inscris intr-un registru, pe un monitor de calculator, statelor, indivizilor, companiilor iar daca nu reusesti sa platesti o singura rata iti confisca toata averea, casa, masina, teren si alte posesiuni cat se poate de reale..etc, pana la valoarea sumei imprumutate, inexistenta decat intr-un registru sau ecran pe calculator.

    Asa cum am amintit acest principiu se aplica si guvernelor, care imprumuta de la privati cu dobanda in loc sa isi creeze ei bani fara dobanda. Taxele si impozitele pe care le platim de duc la plata acestor dobanzi si credite. Privatizarea inseamna vinderea activelro statului pentru ca sttaul sa nu intre in faliment sa nu poata plati toate aceste rate si dobanzi pentru imensele credite facute de cele mai multe ori la presiunea acestor institutii financiare si in consecinta statele cedeaza controlul supra terenurilor si resurselor nationale acestor banci private si institutii financiare internationale. Tot acest proces este controlat de bancile centrale ce par independente dar sunt coordonate de catre Banca pentru Reglementari Internationale, de la Geneva, din 1930 pana in prezent. Tot acest paianjen a fost coordonat de Banca Angliei cu acordul regelui Whilhem de Orania, la ordinul Nobilimii Negre.  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb