Ludovic Orban, întâlniri cu reprezentanţi CDU

T.L.
Internaţional / 5 decembrie 2018

Ludovic Orban (sursa foto: Twitter)

Ludovic Orban (sursa foto: Twitter)

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, care participă în perioada 7-8 decembrie la congresul Uniunii Creştin-Democrate (CDU), organizat la Hamburg, va avea întâlniri cu reprezentaţi ai CDU, precum şi cu reprezentanţi ai unor partide membre în PPE.

"Este un congres foarte important pentru că Angela Merkel, cancelarul Germaniei, a anunţat că nu mai candidează şi că rămâne cancelar, dar competiţia pentru ocuparea poziţiei de preşedinte al CDU este o competiţie deschisă. Sunt înscrişi doi candidaţi în această cursă şi este un congres extrem de important pentru că în funcţie de opţiunea delegaţilor la Congres va fi stabilită evoluţia ulterioară a CDU în ceea ce priveşte politica germană, dar şi în privinţa politicii europene. Este un congres care beneficiază de o atenţie extraordinară, aproape fără precedent pentru un congres, de prezenţa unor delegaţii internaţionale reprezentantive din aproape toată Europa şi din multe alte ţări ale lumii. De asemenea este un congres care se bucură de atenţia mass media europene", a declarat, astăzi, pentru Agerpres, Ludovic Orban.

Preşedintele PNL a precizat că va avea, în marja congresului, o serie de întâlniri lideri ai CDU, dar şi cu alţi reprezentanţi ai unor partide membre PPE, obiectivul său fiind consolidarea relaţiilor bilaterale şi promovarea obiectivelor şi intereselor ţării noastre.

"În cadrul acestui congres, în marja congresului, voi avea mai multe întâlniri cu reprezentanţi din conducerea CDU dar şi cu alţi reprezentanţi din partea unor partide membre în PPE. În cadrul tuturor întâlnirilor cu parteneri europeni pe care le am, evident că reprezint interesele României, reprezint obiectivele pe care le avem ca ţară şi obiectivul fundamental este strângerea unor relaţii cât mai cordiale şi realizarea de parteneriate solide, bazate pe respect reciproc şi pe susţinerea reciprocă", a spus Orban, potrivit Agepres.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb