LUDOVIC ORBAN:  "România a dat procurorul-şef european datorită preşedintelui Klaus Iohannis"

M.I.
Politică / 5 octombrie 2019

Ludovic Orban

Ludovic Orban

Liderul liberalilor, Ludovic Orban a afirmat, sâmbătă, la Iaşi, că România a dat procurorul-şef european datorită preşedintelui Klaus Iohannis, informează Agerpres.

"Victoriile preşedintelui Klaus Iohannis în materie de politică externă, care de fapt aduc succesele viitoare din politica externă, sunt absolut strălucite. (...) Summitul de la Sibiu şi nu în ultimul rând faptul că România a dat procurorul-şef european se datorează în primul rând preşedintelui Klaus Iohannis", a susţinut Orban, la Adunarea regională a organizaţiilor PNL din Regiunea Nord-Est, la care a participat şi şeful statului.

Liderul liberalilor a spus că PNL şi Klaus Iohannis sunt "aproape de victoria decisivă", referindu-se la moţiunea de cenzură care va fi dezbătută şi votată săptămâna viitoare.

"Este o cinste şi o onoare pentru mine să fac campanie pentru preşedintele Klaus Iohannis. Numărul victoriilor repurtate de preşedintele României în această perioadă în luptă cu cel mai puternic, cel mai perfid şi cel mai ticălos adversar care a existat în ultimii 30 de ani, adversar al democraţiei şi al interesului fiecărui cetăţean, victoriile preşedintelui Klaus Iohannis împotriva PSD sunt nenumărate şi suntem aproape de victoria decisivă, care depinde de fiecare dintre noi. Faptul că astăzi nu e în vigoare Ordonanţa 13 se datorează preşedintelui României, în spatele căruia au venit toţi românii corecţi, toţi românii cinstiţi, toţi românii educaţi, toţi românii care vor binele României. Faptul că astăzi în fruntea parchetelor nu stau politrucii din magistratură ai PSD, gen politrucul care este desemnat să conducă Secţia specială, i se datorează rezistenţei preşedintelui Klaus Iohannis. Faptul că astăzi instituţiile statului nu sunt capturate şi nu sunt folosite ca filiale de partid împotriva cetăţenilor se datorează preşedintelui Iohannis. Faptul că noi românii astăzi putem să mergem cu mândrie în orice ţară din Europa şi să fim primiţi ca nişte parteneri egali i se datorează doar preşedintelui Klaus Iohannis", a precizat preşedintele PNL.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Dancila este campioana imbecilitatii, dar nici cu Orban nu mi-e rușine! Mai, inteligentule, cine a revocat-o pe Kovesi? Eu? Nu Iohannis?!

    A fost numita pentru a elimina adversarii din politica atat in plan intern cat si la nivel europen. Doamna Kovesi a demonstrat ca are talent talent la asa ceva.

    1. Adversarii ....? Din politica ? Nu, maestre.

      Daca furi si sjungi politician tot hot te numesti. Daca ai ajuns politician si faci afaceri dubioase devii adversarul justitiei nu al talentatei Kovesi.....  

    Or banii or orbecaiala dupa ei pe la Iasi. Nu am inteles nimic din fraza ludovenizata, orbecaita din Moldova.

    Sunt pro Iohanis, pro Kovesi, dar Orban cred ca a fumat ceva. Kovesi a ajuns acolo nu darorita lui Iohanis. Si da, Iohanis a semnat plecarea lui Kovesi pentru ca il obliga......legea. Hai sa vedem si treaba asta; oricat de ciudat suna, mai exista si o lege si mai exista si un presedinte non-Basescu care nu a vrut sa prelungeasca agonia ne-necesar, la momentul acela si a semnat decretul chiar daca nu-si dorea asta. Si cred ca este fair sa spunem lucrurilor pe nume: si Iohanis si Kovesi sunt pro-americani, sunt obedienti fata de cererile americane pe diverse teme de interes regional ale acestora. Este clar ca LCK a fost numita politic in functia europeana, caci acea functie nu se ocupa prin concurs ; de ce ? Pentru ca meritocratia exista doar in cartile de economie, la capitolul : " cum ar trebui sa arate lucrurile, dar de fapt nu arata". Meritocratia este doar un deziderat si zau ca m-am amarat vreo 28 de ani incercand sa inteleg treaba asta. Merita Iliescu 3 mandate ? Merita Basescu 2 mandate ? Hai sa ne uitam la ce am votat de-a lungul anilor noi, prostimea, si pe urma sa dam cu batul in altii.......

    MONARHIA SALVEAZĂ ROMÂNIAAAAAAA.......

    ...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb