LUDOVIC ORBAN:  "Un calendar lent, care arată o tendinţă de tergiversare"

B.D.
Politică / 11 februarie 2020

"Un calendar lent, care arată o tendinţă de tergiversare"

Audierile miniştrilor Cabinetului Orban ll în Parlament vor avea loc în 17, 18 şi 19 februarie, iar votul în plenul Camerelor reunite este programat în 24 februarie, la ora 16:00, conform deciziei Birourilor Permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului. Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat că este un calendar lent, care arată o tendinţă de tergiversare, remarcând că Birourile Permanente sunt dominate de PSD. În aces sens, liderul deputaţilor PNL Florin Roman a anunţat că PNL va sesiza Curtea Constituţională în legătură cu repartizarea mandatelor în Birourile Permanente, considerând că liberalilor li se cuvine încă un loc.

"Audierile miniştrilor au loc în 17,18, 19 februarie, iar votul în plenul Camerelor pentru învestirea Cabinetului urmează să se desfăşoare luni, 24 februarie, ora 16.00", a anunţat Ludovic Orban.

El a afirmat că este un calendar care respectă Regulamentul.

El a mai declarat că "e un calendar în care se respectă regulamentul, dar este un calendar lent, care arată o tendinţă de tergiversare", de către Birourile Permanente, dominate de PSD.

Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, a precizat că PNL va sesiza CCR în legătură cu mandatele din Birourile Permanente.

"Grupul deputaţilor PNL depune o sesizare la CCR privind respectarea repartizării funcţiilor în Birourile Permanente. PNL ar fi trebuit să mai deţină un mandat şi PSD să piardă un mandat. PSD generează acea majoritate şi reuneşte 13 din cele 25 de voturi din BPR. Noi considerăm că trebuie respectate cutuma şi regulamentul. Este o acţiune premeditată a celor de la PSD", a declarat liderul deputaţilor PNL, Florin Roman.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Daca punea cativa boschetari in functii de ministrii avea sanse mai mari la alegeri anticipate. Cu ministrii pe care ii lauda in fiecare zi votul in parlament poate fi unul pozitiv si atunci cum se mai realizeaza obiectivul pentru alegeri anticipate?

    1. A zis si Barna,anticipate ,anticipate,a vorbit cu Orban,si-au făcut calculele,totul este stabilit!Asa ceva este fără precedent!Să rogi opoziția să-ți dea jos propriul guvern!Să nu votezi pentru propriul guvern!Nu știu ce trebuie să facem pentru ca politicienii,indiferent de coloratura lor să ne respecte.

    ...

    1. ..., GHENA INFRACTORILOR SI JNAPANILOR PESEDEI EMANA DUHORI PESTILENTIALE demult...

      PUSCARIILE trebuie dublate pentru pesedisti, ca dealtfel si serviciile de ecarisaj ,pentru urcarea in dube a ... SI ... PESEDISTE merita dublarea salariilor ! 

      Uite ce urat vorbeste asta!Sa-i stergi si lui comentariul!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb