Managementul documentelor îmbunătăţeşte comunicarea în universităţi

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 17 iunie 2009

În proiectul SUNIDOC, SIVECO România va asigura valorificarea eficientă a informaţiilor din mediul educaţional

Experienţa SIVECO România în cercetarea şi dezvoltarea platformelor informaţionale dedicate sectorului educaţional din România se extinde. Proiectul naţional SUNIDOC, coordonat de SIVECO România, va oferi instituţiilor din mediul educaţional un instrument flexibil şi performant de lucru pentru managementul documentelor, capabil să fie integrat cu alte sisteme informatice existente.

Produsul rezultat în urma proiectului de cercetare-dezvoltare va fi experimentat în cadrul Universităţii Politehnica din Bucureşti. Sistemul va fi activ atât pentru Rectoratul Universităţii, cât şi pentru cele 13 facultăţi care fac parte din Universitate.

Astfel, aceste instituţii vor beneficia de un sistem integrat de arhivare, preluare şi gestionare a datelor, precum şi de un suport pentru generarea de rapoarte cu statistici şcolare şi de activitate. De asemenea, sistemul va oferi posibilitatea generării şi gestionării centralizate de formulare electronice, în scopul eficientizării modalităţii de introducere a datelor de către utilizatori şi oferirii unui grad de corectitudine şi completitudine ridicat.

"Sistemul va permite valorificarea eficientă a informaţiilor şi a documentelor istorice deţinute de Universitate. Se vor asigura mecanismele necesare pentru integrarea cu un sistem de scanare şi recunoaştere de text, în scopul realizării unei baze de date de cunoştinţe prin integrarea ulterioară şi cu alte sisteme. Această bază de date va putea fi utilizată în proiecte de cercetare ulterioare, asigurând o sursă de informaţii necesară şi utilă ca punct de pornire în activitatea ştiinţifică", a declarat Ionut Arsene, responsabil ştiinţific de proiect, în cadrul SIVECO România.

Partener al SIVECO România în acest proiect este Universitatea Politehnică din Bucureşti, termenul de finalizare fiind septembrie 2010.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb