MApN, pregătit să intervină în zonele aflate sub starea de alertă cu peste 550 de militari

F.A.
Miscellanea / 28 ianuarie 2014

Ministerul Apărării Naţionale (MApN) arată, într-un comunicat de presă, că este pregătit să acţioneze în zonele aflate sub stare de alertă - judeţele Brăila, Buzău şi Vrancea - cu peste 550 de militari şi 80 de mijloace tehnice pentru ajutarea populaţiei afectate de căderile masive de zăpadă, pentru deszăpezirea căilor de acces şi în sprijinul misiunilor de evacuare medicală.

Potrviit MapN, la solicitarea Prefecturii Vrancea, 75 de militari şi trei mijloace tehnice vor acţiona pentru deszăpezirea locuinţelor persoanelor vârstnice sau a celor cu handicap, a şcolilor, grădiniţelor şi unităţilor medicale din localităţile Năneşti, Vulturu, Măicăneşti şi Ciorăşti, iar 50 de militari cu două mijloace tehnice vor deszăpezi căile de comunicaţii pe direcţiile Focşani - Sihlea - Băleşti şi Focşani - Vânători.

"În judeţul Buzău, militarii Batalionului 200 Sprijin acţionează, de la ora 6.00,  în zona Glodeanu - Siliştea pentru deblocare drumurilor", se mai arată în comunicat.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Pe vremuri MAPN putea interveni cu "zeci de mi de militari" la asemenea evenimente nedorite ... astazi cu ... cateva sute de parca, nenorocirile si suprafata tarii s-a subtiat, de ... atat Armata a mai ramas Romaniei !, si totusi, nu trebuie ridicati in slavi ci doar, lasati sa aiba si "ei" o "ORA DE EMISIE la TELEVIZIUNEA NATIONALA", sa-si vada si romanii "propria armata", da de unde ... au circa "20 DE MINUTE" pe saptamana, iar o "relicva a istoriei Romanie" are ... "O ORA INTREAGA", fostul rege !!!, cum naiba cand, romanii au o istorie atata de indelungata si bogata si totusi sunt, "indoctrinati, indobitociti ca in epoca de aur si manipulati doar pentru anii 1881 - 1947", nu-l mai au pe Mihai Viteazul, Stefan cel mare, Iancu de Hunedoara ... etc, etc. ... ciudata tara !!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb