MARCEL BOLOŞ:  "Fondurile europene ne ajută să ducem mai departe misiunea începută de înaintaşi"

G.D.
Politică / 1 decembrie 2022

"Fondurile europene ne ajută să ducem mai departe misiunea începută de înaintaşi"

Ministrul Marcel Boloş a participat la evenimentul dedicat Zilei Naţionale, organizat la Şimleul Silvaniei, iar în mesajul transmis a precizat că "fondurile europene nu ajută să ducem mai departe misiunea începută de înaintaşi", potrivit unui comunicat al Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene.

"Dragi români de pretutindeni, pentru fiecare dintre noi ziua de 1 decembrie este acel moment când avem răgazul să contemplăm mai mult la valorile şi aspiraţiile care ne definesc şi care conturează conceptul de identitate naţională. Este o zi în care, în sufletul şi inima fiecăruia dintre noi ar trebui să vibreze câte un licăr de bucurie, pentru că acum 104 ani, naţiunea noastră a cerut, în numele libertăţii eterne, afirmarea şi valorificarea drepturilor, nestrămutate şi inalienabile, la deplina viaţă naţională", menţionează Marcel Boloş în mesajul său.

Tot acolo, ministerul pe care îl conduc a lăsat un alt document care să dăinuie peste timp, de importanţă vitală pentru România Modernă, respectiv Acordul de Parteneriat pentru dezvoltarea României, încheiat cu Comisia Europeană. Este un document prin care ne-am angajat să dezvoltăm ţara cu bani europeni, să convieţuim frăţeşte şi, de ce nu, să ne mândrim cu tot ce am făcut şi facem la nivel internaţional. Aceasta este o formă de respect, care să ne fie mărturie că şi noi am dus mai departe misiunea începută de urmaşi.

Ministrul aminteşte de Acordul de Parteneriat pentru dezvoltarea României, încheiat cu Comisia Europeană, fiind "un document prin care ne-am angajat să dezvoltăm ţara cu bani europeni, să convieţuim frăţeşte şi, de ce nu, să ne mândrim cu tot ce am făcut şi facem la nivel internaţional. Aceasta este o formă de respect, care să ne fie mărturie că şi noi am dus mai departe misiunea începută de urmaşi".

"Chiar şi în aceste vremuri grele în care la graniţă avem un război, chiar dacă traiul ne este afectat de criza energetică, chiar dacă a trebuit să trecem peste o criză pandemică, noi toţi românii am luptat şi luptăm cu toată energia, pentru că îndârjirea nu ne o poate lua nimeni. Ştim că putem învinge orice greutate dacă suntem solidari(....) La mulţi ani dragi români de pretutindeni! La mulţi ani România! Rămâi unită şi puternică pe veci!", mai transmite Marcel Boloş în mesajul său

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb