MARCEL CIOLACU: ''«Parteneriatul» neconstituţional Iohannis-PNL a îngropat România în valul 4''

G.U.
Politică / 21 septembrie 2021

''«Parteneriatul» neconstituţional Iohannis-PNL a îngropat România în valul 4''

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astăzi că "parteneriatul neconstituţional" Iohannis-PNL "a îngropat" România în valul 4 al pandemiei, conform Agerpres.

"'Parteneriatul' neconstituţional Iohannis-PNL a îngropat România în valul 4! Au pierdut vremea toată vara. Unul la golf şi ceremonii cu papion, iar altul saltimbanc în campania internă a PNL. Ce paturi ATI, ce testare, ce vaccinare?! Iohannis şi Cîţu au stat relaxaţi şi au tăiat frunză la câini, iar astăzi România este din nou total nepregătită în faţa valului 4 al pandemiei. Bilanţul negru de astăzi, cu 120 de morţi de COVID, 990 de bolnavi la ATI şi aproape 6.800 de cazuri este doar începutul", a scris Ciolacu pe Facebook.

Acesta a adăugat că situaţia va degenera în zilele următoare, notează sursa citată.

"În toate aceste luni, Cîţu, Rareş Bogdan şi alţi apropiaţi ai Cotroceniului au tot invocat 'parteneriatul' Iohannis-PNL, prezentat drept temelia guvernării lor. Azi, ne dăm seama că acest parteneriat -paralel total cu Constituţia - înseamnă, de fapt, abandonarea ţării! Preşedintelui şi premierului le pasă strict de soarta găştii lor politice, iar restul românilor pot să moară în tăcere. Iohannis nu conduce România, ci doar marea caracatiţă liberală care a acaparat toată administraţia statului! Românii şi-au dorit un preşedinte echidistant şi s-au pricopsit cu unul tot mai distant faţă de ţară şi faţă de viaţa oamenilor ei. PSD are un singur parteneriat: cu românii", a menţionat Ciolacu.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Domnule,

    Chiar " a ingropat Romania". Pana la urma este interesant unde ne-a dus parteneriatul acesta. Ca cele 120 de milioane de vaccin se pare ca au fost "achizitionate" cu comisionul aferent. Si parteneriatul nu cred sa fi fost strain de el. Apoi poate pana la urma se va sesiza cineva, unde sunt, ce s-a facut cu zecile de miliarde de euro imprumutati. Ca tara aceasta nu-i putea cheltuii asa ca pe doi lei. Si apoi si discutia cu dobanzile este interesanta. Este interesant ce rol a avut parteneriatul de care vorbiti in aceste mega afaceri.  

    lasa vrajeala tigane , parteneriatul johanis , psd , pdl , si mai scuteste-ne de propaganda covid , ca tu mai lipseai .

    Tiganosule cu epoleti, pai cel mai mare "specialist" in "parteneriatul neconstituţional" cu Dulapul si PNLeprele sale, esti chiar tu, mizerie umana!

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb