Marcel Ciolacu a renunţat la preşedinţia PSD Buzău

ANA FELEA
Politică / 31 august 2021

Marcel Ciolacu a renunţat la preşedinţia PSD Buzău

Partidul Social Democrat Buzău are un nou preşedinte interimar. Locul lui Marcel Ciolacu, ales în august 2020 preşedinte al PSD Buzău, a fost ocupat de senatorul Lucian Romaşcanu. Domnia sa a preluat interimar conducerea PSD Buzău, iar decizia a fost luată de luni, la Neptun, în Comitetul Politic Naţional al partidului.

Senatorul Lucian Romaşcanu a vorbit luni seară la o televiziune locală din Buzău despre despre împrejurările numirii sale la vârful organizaţiei judeţene a PSD Buzău, dar şi despre planurile sale de viitor

"Este o numire interimară, consider că o funcţie trebuie s-o câştigi. În momentul de faţă, pentru că Marcel Ciolacu e foarte ocupat cu conducerea partidului la nivel naţional, se simţea nevoia unui om care să se ocupe direct de organizaţie, şi a considerat, împreună cu cei din Buzău, că aş putea onora această sarcină. E o şansă pe care Marcel Ciolacu mi- a dat-o şi cred că am şi avut succes şi am fost şi foarte norocos pentru că am fost şi ministru, şi preşedintele comisiei, preşedinte de delegaţie a Parlamentului la Adunarea Parlamentară OSCE, acum sunt liderul grupului senatorial PSD, sunt poziţii onorante şi mi-ar plăcea să continui în direcţia asta. Nu s-a discutat de o candidatură a mea la Consiliul Judeţean şi aşa mai departe", a spus Lucian Romaşcanu la Focus Tv.

Tot ieri, pe pagina de Facebook, Lucian Romaşcanu a scris: " Astăzi am trăit o dublă onoare: reconfirmarea din partea colegilor, prin vot, în calitatea de lider al Grupul Senatorial PSD şi nominalizarea din partea preşedintelui Marcel Ciolacu ca preşedinte interimar alPSD Buzău, propunere validată prin vot de Consiliul Politic Naţional al PSD. Mulţumesc colegilor, d-lui Ciolacu pentru încredere, conducerii PSD pentru vot! Sa ne uram succes!"

Secretar executiv al PSD Buzău este deputatul Romeo Lungu, iar preşedintele filialei municipale este primarul Buzăului, Constantin Toma.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb