Marcel Ciolacu: "Austria este de acord cu ridicarea graniţelor aeriene pentru România"

S.B.
Politică / 10 decembrie 2023

Marcel Ciolacu: "Austria este de acord cu ridicarea graniţelor aeriene pentru România"

Premierul Marcel Ciolacu anunţă, sâmbătă seară, că Austria "şi-a flexibilizat poziţia în ceea ce priveşte spaţiul Schengen şi este de acord cu ridicarea graniţelor aeriene pentru România", informează news.ro.

"Asta înseamnă că românii nu vor mai sta la cozi interminabile atunci când zboară în interiorul Uniunii Europene", explică el.

"Am spart gheaţa! Austria şi-a flexibilizat poziţia în ceea ce priveşte spaţiul Schengen şi este de acord cu ridicarea graniţelor aeriene pentru România. Asta înseamnă că românii nu vor mai sta la cozi interminabile atunci când zboară în interiorul Uniunii Europene", a arătat Marcel Ciolacu, sâmbătă seară, într-o postare pe Facebook.

El a adăugat că ministrul de Interne are mandat să ducă negocierile la bun sfârşit.

"Am făcut eforturi mari în ultimele luni să ajungem în acest punct şi le sunt recunoscător tuturor celor care au luptat pentru România. Ministrul Predoiu are mandat să se vadă cu ministrul de interne austriac şi să ducă negocierile la bun sfârşit. După ani de zile de aşteptări, vom realiza împreună şi acest vis! România merită în Schengen!", a transmis Ciolacu.

Opinia Cititorului ( 31 )

  1. Pai,e normal ca este de acord cu ridicarea granitelor aeriene fiindca nu transporta nimeni migranti ilegali cu avionul!

    da, si ne vom umple de imigranti pakistanezi si sirieni care vor fi adusi sa bata, sa violeze, sa talhareasca si sa omoare romani.

    NU, MULTUMESC!  

    suntem condusi de tradatori tampiti !  

    Ban.Cher.Vali 

    1. este greu de inghjitit adevarul ?

      Tunisia, vezi ultimul acord

      ce sa faca aia aici? sa stea pe ajutoare sociale de 300 de lei? vor pleca repejor inspre vest. de-asta nici nu vor sa ne primeasca in schengen.

      cand se vor trezi europenii sa nu mai primeasca imigranti ilegali si sa nu le mai dea azil? 

      cautati toti pe Twitter X canalul "at RadioGenoa" sa vedeti acolo se inseamna gigei din siria si afganistan in orasele mari din nordul, vestul si sudul europei !

      SE INTREABA CINEVA DE CE CAPITALA SUEDIEI A FOST PE LOCUL 6 MONDIAL LA VIOLURI , SINGURA CAPITALA EUROPEANA IN ACEASTA POZITIE, IN TOP 10 VIOLURI LA NIVEL MONDIAL ? mai tineti minte cand migrantii veneau masiv acum 4-5-6 ani in Suedia ?  

      Sa vedeti ce cutitareala incepe in Romania cand migrantii pe noi cand noi (romani, tigani si maghiari) pe migranti !  

      Circ tata!  

      Hai va las ca ma duc si eu sa pregatesc in camara niste sticle cu niste mixuri si cu carpa infipta in gatul sticlei ... nu de alta dar trebuie dracu sa le asiguram primiri calduroase, nu ?  

      Cred ca migrantii ard de nerabdare sa fie adusi in Romania la nebunii de aici! :))))) Muhahahahha ! Se vedeti cum vin tiganii cu sabii sa taie la sirieni ca vreo micutza nespalata de la ei a fost violata ...mama,mama, ce urmeaza! :))))  

      Ban.Cher.Vali 

      si vor descoperi si imigrantii MARILE DIFERENTE culturale intre romanii de aici si carpele ieftine din Vest !

      Heheheheee :)))  

      p.s. le urez maghiarilor sa redescopere trasul pe roata, tiganilor sa ascute macetele si romanilor sa se simta bine in aceasta noua atmosfera care va fi plina de migranti islamici!  

      p.p.s. o noua gluma va fi lansata legata de Dacia : cati migranti poti calca cu o Dacie ? 5 , cate unul infasurat pe fiecare roata, inclusiv roata de rezerva ! :)))) Hahahaaaa :)))) 

      Ban.Cher.Vali 

      tiganii STIU ca politia nu o sa faca nimic sirienilor sau alora din afganistan.... de aia se va lasa cu lisari si cu sabii!

      CIRC EXTREM URMEAZA BAAA! O sa taie tiganii la migranti de o sa ne plictisim! O sa strigam sa aduca baiatu' de serviciu inca niste pop-corn si cola ca se prelungeste filmul! :)))  

      Soc,Soc!  

      Ban.Cher.Vali 

      edit: de aia se va lasa cu liNsari si cu sabii!

      Ban.Cher.Vali 

      tiganii sunt exact ca migrantii. ce credeti ca fac tiganii romani in vest? fura, cersesc, iau cate ajutoare sociale pot, prostitutie, trafic de persoane si cine mai stie, all the good stuff. poate 10% din ei sunt Oameni. restul, pleava

      se vede ca nu ai vb cu tigani de aproape si nu ai avut prieteni si vecini tigani

      nu e adevarat ce spui , nu in cazul celor "de aproape d eei" nu de departe de ei  

      Ban.Cher.Vali 

      Sa inteleg ca austriecii ii vor trimite pe sirienii si pe afganii ajunsi ilegal in Europa in tara noastra pe calea aerului?Nu prea cred,nu vin aia la noi nici daca-i leaga,ei vor sa frece menta in tari dezvoltate unde primesc bani si fac absolut ce vor!

    Nimic nou de adaugat .V-am tot zis de multa vreme care va fi parcursul .Pasii au fost extrem de previzibili o data ce Presedintele Iohannis a fortat prima data votul in JAI chiar daca stia de la bun inceput rezultatul .A oferit astfel cancelarului Austiac niste voturi in plus si in acelasi timp a obtinut exact la momentul potrivit intrarea in Schengen a Romaniei ce evident va fi doar o caramida in sprijinirea partidelor Pro UE in alegeri pe masura ce USR contabilizeaza deficitul de imagine atasat Pandemiei de Covid .Urmeaza o noua varianta de raspuns ce va distruge politic AUR care va fi identificat cu partea „ orbanista” a Europei (probabil va fi arata sprijinul UDMR atasat AUR ) ce se pozitioneaza non UE .In acel moment cetateanul roman nu mai are decit o singura varianta acum cind deja stim cum peste 75 la suta dintre votanti se pozitioneaza pro UE.O data cu continuarea ajutoarelor oferite celor defavorizati si cu noile cresteri salariale si cele aparute din domeniul pensiilor ,etapizat formulate , jocul politic din Romania anului 2024 este inchis .Ciuca preia din mers toate aceste avantaje .

    1. iar bati sampul

      Zona tampon de selecție și educare.

      Nu-i de mirare că tineretul fuge din tara. Și cum bine se știe fără tineret nu exista viitor.

      le dam foc, da-i in plm

      Ban.Cher.Vali 

      Sa-i trimita de unde au venit sau sa-i tina cine i-a invitat si i-a primit,noi nu i-am invitat,nici ei nu ne vor,noi nici atat!Cine are nevoie de niste puturosi agresivi cu conceptii de ev mediu?Sa-i primeasca Merkelita la ea acasa!

    au nevoie de scadere taxe si de gaze.....Deci , de bani

    Scoala-te mai omule odata din genunchi , n-ai amortit ?

    1. covrigii si merdenelele la buzau se fac DOAR in genunchi !

      Ban.Cher.Vali 

    Parca tara asta este condusă de niste tâmpiți, la fiecare negociere facem 1 pas înainte și 2-3 înapoi. Austriecii nu vor imigranții sirieni la ei acasă, dar este bine daca se cazează la noi. Prostia și domnia se plătește scump.

    1. nu PARCA ci SIGUR!

      nu ai observat ca toti conducatorii din Romania au fost din ce in ce mai ANTI-ROMANIA? NU E VIZIBIL ?  

      cand romanii vor fi pregatiti o sa vina un nou 1989, si poate "la a doua cheie" istorica scapam de neobolsevici si neocomunisti si de oamenii care NU IUBESC ROMANIA si facem sa fie bine aici acasa, nu pe coclauri!  

      Ban.Cher.Vali 

    o lovitura politica asteptata ce scoate pe multi din joc .

    1. Da, ne-a sapat groap ciolacu si pnl. o lovitura de.. autogol

      corect... e masiv autogol ca o sa ne inunde toate taraturile si toti ucigasii din tarile de lumea a 3a

      toti cei care clameaza MAREA VICTORIE uita sa precizeze ca o sa ne umplem de toti migrantii islamici care fac probleme in vest...  

      INCA CEVA: DE CAND MAMA NAIBII NI SE PUN CONDITII PE CEVA CE E AL NOSTRU DE MULTI ANI ??? IN GENERAL INTRE MOMENTUL INTRARII IN UE SI MOMENTUL INTRARII IN SCHENGEN TREC 2-4 ANI... LA NOI AU TRECUT 16 ANI !!!!! SI INCA SI ACUM NI SE DA UN SFERT DE SCHENGEN CU CONDITIA ACCEPTARII MIGRANTILOR ISLAMICI CARE FURA BAT VIOLEAZA SI UCID IN VEST ACOLO ....  

      ASTA NU E DECAT O VICTORIE FALSA , A LA PIRRUS  

      DOAR TAMPITII SE BUCURA DE EA, DESTEPTII VAD TRADAREA NATIONALA DIN SPATELE EI  

      Ban.Cher.Vali 

      ce lovitura politica? aduc emigranti la schimb?

    Daca dintre tarile UE doar Austria pune condiții și ne tine la poarta UE atunci propun ca și Romania sa boicoteze companiile austrice din Romania și să se facă din ce in ce mai multe controale.Sincer nu mă interesează investițiile lor ci mă interesează ce venituri au angajații lor și cu cât rămâne statul de pe urma investițiilor lor.Aceasta abordare de negociere din partea doar a Austriei înseamnă că a luat frâiele UE în propriile mâini și face ce vrea.Si cu UE trebuie renegociat nu poate veni un stat ca Austria cu minciuni că puhoiul de refugiați intra prin Romania.Austria stat eșuat cu demnitari mincinoși.

    ce cer in schimb ticalosii?

    Pentru asta au primit pe gratis tot gazul din Marea Neagra si li s-au extins licentele de exploatare cu inca 15 ani incepand din 2027. Austria trage gazul si petrolul Romaniei pe gratis. Asta este cand ai un popor care tace. PNL va disparera, nu va mai intra in parlament. PNL sa ii ia si pe fratii lor din PSD si UDMR sa numai auzim de ei.

    Votam A.U.R.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb