MARCEL CIOLACU: "Execuţia bugetară a dreptei pe 2020, dezastru pe linie"

J.P.
Politică / 28 ianuarie 2021

"Execuţia bugetară a dreptei pe 2020, dezastru pe linie"

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, critică într-un mesaj pe Facebook execuţia bugetară a Guvernului pentru anul 2020. "Dezastru pe line", susţine liderul PSD, relatează Digi24.

"Execuţia bugetară a dreptei pe 2020 = dezastru pe linie ! Abia după ce i-am avertizat public că încalcă legea, incompetenţii care îngroapă România au făcut publice datele prăpădului financiar pe anul trecut - 9,8%, un deficit de 100 miliarde lei, cât deficitul total al celor trei ani şi 10 luni din guvernările PSD (2016-2019)!", scrie Ciolacu, pe Facebook.

Preşedintele PSD susţine că deşi defitul este unul mare, pendemia de coronavirus nu a fost gestionată eficient de autorităţi.

"Măcar dacă aceşti bani s-ar fi dus pe gestionarea eficientă a pandemiei sau pe susţinerea mediului privat românesc! Dar şi autorităţile locale şi firmele au fost lăsate să se descurce pe cont propriu! Tunurile repetate date în plină pandemie, favorizarea unor grupuri de interese economice - care nu au plătit taxe în valoare de peste 9,4 miliarde euro!, gestionarea dezastruoasă provocată de politrucii numiţi în funcţii doar pe bază de carnet de membru PNL, ratarea permanentă a ţintelor de colectare în ultimele cinci trimestre (de când Dreapta guvernează ţara), toate împreună au generat o gaură de peste 10 miliarde euro. Bani care puteau merge în investiţii, în economie, către români în final", mai scrie Ciolacu.

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. Alea 10 melearde sunt rezultatul politicii voastre, nu ale guvernarii actuale!!!

    V-ati facut legi sa nu dati cu subsemnatul la DNA, v-ati adus toate curvele in posturi de conducere, ati vrut sa nationalizati pilonul II, ati furat pe rupte, ati distrus politica externa a tarii cu aberatiile diplomatice legate de capitala Israelului, v-ati pus in cap toate institutiile europene si acuma va ratoiti la astia?! 

    Cu toata majoritatea parlamentara pe care ati avut-o in 2016, a trebuit sa schimbati 3 guverne de ciuma rosie, ca nu v-ati inteles (intre voi!!!) pe ciolan. Nici macar nu ati reusit sa pastrati puterea pe durata intregului ciclu electoral de 4 ani!  

    Cu un presedinte de partid la puscarie, ati adus-o la conducere pe tanti veorica (de care au ras toti) sa se bata cu iohanistii si acum vreti sa dati voi lectii de buna guvernare??? 

    Voi, mah?!!! 

    Aveti noroc chior ca si ceilalti erau suficient de prosti ca nu v-au canibalizat electoratul, satul de voi, de altfel. Nu mai reuseati sa intrati deloc in Parlament.  

    1. Subscriu la cele scrise si mai adaug ceva: ciolacu numai la suptul ciolanului se pricepe !!!

      vad ca tot vorbesti de ciolan , voi lepre galbene fasciste pe ce va bateti ? pe salata boeuf ? atita stiti peeeseedee ! ca sinteti la guvernare ca sinteti in opozitie peeeseeedeeee ! cretinilor !

      m _ _ e peeeeseeeedistule!

      para-n-darat porc fascist !

    ---------------------------- linie ---------------------------

    ce mangliu mai esti tu pui de lepra nici de ala nai mancat nici gura nuti miroase ,scurta memorie mai ai , ati uitat vremurile cand faceati pomeni la toata lumea, mai ales la masa voastra de votanti ,bugetari si pensionari,cu dublari de venituri de parca devenisem ,elvetia peste noapte,caci acoperire la promisiuni canci ,nu aveati, dar stiati co sa vina astia, la guvernare si osasi rupa gatu, ca de romanuai slab la minte, lui sai dai ce iau promis aia nu conteaza daca ai sau nai, perversi mai sunteti pesedistilor si mai aveti si multi prosti sa va creada

    1. Tu nici nu cunosti notiuni elementare de gramatica.Legi pronumele de adverb,de verb,substantivul de verb,de tot ce se poate.Mai bine ai scrie toate cuvintele legate intre ele,ce rost are sa-ti mai bati capul?

      Nu conteaza cum scrie! Important este ca omul a spus niste adevaruri! Bine ca am reusit sa scapam de ciuma rosie!

      nu conteaza culoarea ciumei , prostane , ce te incalzeste ca acum e galbena ?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb