MARCEL CIOLACU: ''Iată avizele şi autorizaţia DSP care demonstrează că secţia ATI funcţiona în legalitate''

G.U.
Politică / 15 noiembrie 2020

''Iată avizele şi autorizaţia DSP care demonstrează că secţia ATI funcţiona în legalitate''

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a susţinut că există avize şi autorizaţia DSP care demonstrează că secţia ATI de la etajele 2 şi 3 ale Spitalul Judeţean Neamţ funcţiona în legalitate, potrivit Agerpres.

"Manipularea ordinară şi minciuna peneliştilor trebuie să ia sfârşit! Iată avizele şi autorizaţia DSP care demonstrează că secţia ATI de la etajele 2 şi 3 ale Spitalului Judeţean Neamţ funcţiona în legalitate. Orban şi prefectul de Neamţ trebuie să se oprească cu minciunile, din respect pentru cei care au murit acolo!", a scris astăzi Marcel Ciolacu pe Facebook, ataşând mai multe documente.

Premierul Ludovic Orban a afirmat că la spitalul judeţean de la Piatra Neamţ au fost făcute lucrări de construcţii fără avizul Direcţiei de Sănătate Publică şi al Inspecţiei de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune şi Instalaţiilor de Ridicat (ISCIR), notează sursa citată.

Secţia Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ, unde s-a produs incendiul soldat cu 10 morţi, a fost mutată, sâmbătă, fără avizul Direcţiei de Sănătate Publică, a declarat, pentru AGERPRES, prefectul George Lazăr.

"Ieri a fost mutată secţia ATI de pe etajul 3 pe etajul 2, iar acest lucru se cheamă modificare de structură. Iar modificarea de structură trebuia obligatoriu cu avizul DSP. Nici măcar nu au notificat DSP în acest sens", a declarat prefectul judeţului Neamţ, George Lazăr.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. A aratat public documentele in cauza, presedintele PSD ?

    Este normal ca asemenea documente sa ajunga la conducerea unui partid ?

    De ce nu propune imediat o comisie de ancheta parlamentara ca in alte situatii, in care era implicata opozitia PSD ? 

    1. Da de unde citesti matale asemenea documente ?

      Nu are nimic dar trebuie sa apere pesedistii care au fost acolo la luat bani si care au ajuns si in buzunarul colacului electrocutat de foame  

      Cum poate un politician, sef de partid (!!!!), sa iasa in public cu documente datand din martie 2020, referitoare la altceva, si sa spuna ca lucrarile facute acum 2-3 saptamani au aprobarea DSP-ului?

      Oare asemenea fake news nu se sanctioneaza? Poate, la alegeri. 

    cu un telefon de la "centru" toti implantatii semneaza tot ce trebuie sa demonstreze pe hartii chiar si antedatate ca toate lucrarile au fost verificate si certificatate ca si conforme iar incendiul a fost provocat de combustia umana spontana cauzata de sars cov2 si in nici un caz de cauzele ce vor fi identificate de catre experti ce oricum vor fi contestate.

    Ne-am obisnuit cu prosteala organizata in stilul lor caracteristic..nimic nu trebuie sa ne surprinda ..iar in ultima "instanta" , cu oamenii lor din carti si doctorate - ei ,ca veritabili pesedisti - pot orice. 

    Mincinosule nenorocit care esti tu Ciolacule. Iti este frica, ticalosule, coruptule, securistule. Ca ai omul pus acolo manager de spital.

    Direcţia de Sănătate Publică Neamţ a anunţat, într-un comunicat de presă, că pentru mărirea capacităţii secţiei ATI de la SJU Neamţ pentru pacienţii pozitiv COVID-19 au fost modificate circuitele funcţionale de la etajul 2, prin construirea unui perete. „Aici urmau să fie trataţi pacienţii pozitivi, în două saloane de câte 8 paturi. Până la acel moment, pacienţii pozitivi erau trataţi la etajul 3”. Pentru aceste modificări, spitalul nu a solicitat avizul DSP. „Reconfigurarea secţiei ATI şi mutarea pacienţilor covid pozitivi, de la etajul III la etajul II, a fost realizată fără aviz, în ziua de 14 noiembrie 2020”, mai spune sursa citată. 

    ... dacă ,, meseriașii " n-au AUTORIZAȚIE ISCIR pe bune : nu obținute ca DOCTORATELE.Aici fake e letală ....

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb