MARCEL CIOLACU:  "Noua putere a dat deja cinci ţepe uriaşe românilor"

S.B.
Politică / 4 ianuarie 2021

"Noua putere a dat deja cinci ţepe uriaşe românilor"

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu critică luni, pe pagina sa de socializare Guvernul Cîţu pe care, îl acuză că sărăceşte 5,5 milioane de salariaţi şi umileşte peste 215.000 de profesori. Totodată, liderul PSD susţine că Executivul a condamnat IMM-urile şi antreprenorii români şi că a "călcat în picioare" Justiţia, informează Hotnews.

"În prima săptămână de guvernare, noua putere a dat deja cinci ţepe uriaşe românilor! După alegeri, tot ce era promisiune a devenit agresiune! Guvernul Dreptei îşi bate joc de 5 milioane de pensionari. Anul trecut, PNL le dădea pensionarilor o majorare de doar 14% înaintea alegerilor şi promitea că le va mări pensiile cu diferenţa până la 40% în 2021. Realitatea lui Cîţu este că pensiile nu vor creşte decât din septembrie, cu un procent infim, care nu acoperă majorările de preţuri la alimente, medicamente şi utilităţi. V-au minţit, v-au păcălit", scrie, luni, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

El susţine că Guvernul Dreptei sărăceşte 5,5 milioane de salariaţi şi umileşte peste 215.000 de profesori.

"Veniturile lucrătorilor din sectorul public îngheaţă în acest an. În sectorul privat, nici vorbă de promisiunea USR < Zero Taxe pe salariul minim >! Vor fi taxe, iar salariul minim creşte cu doar 2 lei pe zi, sumă ce nu acoperă nici măcar măştile de protecţie. Peste 1,4 milioane salariaţi sunt trimişi înapoi în sărăcie extremă, sunt lăsaţi să moară de foame. V-au minţit, v-au păcălit! În ultimul an, v-au spus permanent că vor fi crescute salariile profesorilor, că se va respecta legea şi că sunt prevăzuţi banii în buget. În august, minciuna a fost demascată: educaţia nu mai era o prioritate, majorările au fost amânate. Astăzi vin şi vă spun că nici în 2021 salariile profesorilor nu vor creşte. V-au minţit, v-au păcălit", adaugă social-democratul.

Totodată, Marcel Ciolacu acuză Executivul că a condamnat IMM-urile şi antreprenorii români şi că a "călcat în picioare" Justiţia.

"Au desfiinţat Start-Up Nation, program de succes pentru mii de companii locale. În plus, de 6 luni, Guvernul promite granturi de investiţii între 50.000 şi 200.000 euro din fonduri europene pentru IMM-uri din industria alimentară, panificaţie, auto, energie şi construcţii. Niciun leu nu a ajuns până acum în conturile vreunei companii mici şi mijlocii! V-au minţit, v-au păcălit! Au făcut referendum simultan cu prezidenţialele din 2019 pentru ca legile justiţiei să nu mai poată fi schimbate prin OUG. Acum, chiar înainte de Revelion, pe şest, au dat OUG prin care modifică legile justiţiei! O adevărată hoţie de voturi de la cei care au promis exact contrariul! V-au minţit, v-au păcălit! Guvernarea Ţeparilor care mint, fură şi taie venituri nu poate scoate România din criză! PNL şi USR+ au promis prosperitate, dar le oferă românilor doar austeritate", conchide preşedintele PSD, potrivit Hotnews.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. si tu esti la fel bai tigane , degeaba tot faci pe opozantul , se vede din avion ca esti imbarligat cu ei !

    1. AI VRUT CAPITALISM , TICALOSULE !!! POFTIM , ACUM , AI CAPITALISM !!! IA DE AICI , CAPITALISM !!! DACA BABILONIA DIN ROMANIA , DIN ULTIMII 30 DE ANI , POATE FI NUMITA , CAPITALISM !!! CE TOT TE CACAI , ATAT ??? CA AIA , SARACESC MILIOANE DE SALARIATI , IN SPECIAL PE CEI DE LA STAT , SARACII , CARE AU NET-ul , DE LA 5 000 DE LEI , IN SUS !!! AJUNGAND LA 10 000 - 15 000 - 20 000 DE LEI !!! DA , NET-ul !!! CA DACA ERA ACUM TOVARASEA OLGUTA , MINISTRUL FINANTELOR , ROMANIA AJUNGEA IN 6 LUNI , IN INCETARE DE PLATI !!! NE-AM FI UMILIT INAINTEA CAPITALISTILOR DE LA FMI , SA NE DEA IMPRUMUTURI DE MILIARDE , CU DOBANZI DE 25 % !!! NUMAI , SA MAI PRIMIM NISTE BANI IN PLUS , PENTRU SALARII , SI PENSII !!! SA AVEM MULTA GRIJE , IN SPECIAL DE ALA , CARE ARE ACUM 75 000 DE LEI , PENSIE SPECIALA , SI SA-I MAI DAM , INCA 40 % IN PLUS !!! CA E MIC , SARACUL !!! SI N-ARE !!! SI , CA EL , CATI OR MAI FII ??? CICA , VREO - SUTA , S-AU DOUA SUTE DE MII !!! OAMENII DE DIAMANT , AI ACESTEI TARI !!! ADICA , COMUNISTII !!! CA , AU LUPTAT PENTRU TARA !!! CARE TARA ??? EI , ACUMA !!! TARA LOR !!!!!! CA TARA NOASTRA , NU E SI TARA LOR !!! ASTA SE STIE , DIN 1989 !!! EI , NU SANT ROMANI !!! NU , NU , NU !!! SANT COMUNISTI !!! O SA VA SPUN UN SECRET , DAR SA RAMANA INTRE NOI , SA NU MAI STIE NIMENI : COMUNISTII , N-AU FOST NICIODATA ROMANI , SI NICI NU V-OR FI !!! EI , SANT COPIII TOVARASULUI LENIN , CREATI DUPA ASEMANAREA PARINTELUI LOR !!! RAI , TICALOSI , AVARI , EGOISTI !!! SI UCIGASI DE OAMENI !!! ROMANIA , DIN PACATE , INCA E PLINA DE EI !!! CUM NAIBA , SA FACEM PASI INAINTE , CU O ARMATA DE LEPADATURI PE CAP ??? CUM ???

    Cu totii ne meritam soarta. Si o sa fie si mai rau. Dar noi i-am ales. Si stiam ce o sa urmeze. Sa nu se planga nimeni.

    1. Democracy ;)

    Asta a facut si face PSD de cand s-a infiintat,

    Sa spui desprea altii ceea ce esti tu ... e cam ciudatel. 

    In afara de cresteri de salarii si pensii mai au altceva de spus socialistii?

    Se pare ca NU. 

    1. liberalii si usri nu au de spus nici atat .

    LA LOCUL LOR DUPĂ ,, ALEGERI".

    Ce latratura caimacalicului de pe buza butoiului cu miere ofera Marcel...

    O troaca de porci umflati ,,este" toti !

    Daca stau in opozitie primesc mai putin dar tot fura daca nu primesc. Daca sint la guvernare fura cu amindoua labele. Ce dreaqu sa alegi cind toate ciolacele, nicusorii si auritii sint o apa si-un pamint ?  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb