MARCEL CIOLACU: "Prioritatea numărul unu a PSD, în acest moment, este să vină cu ceva predictibil pe zona de energie"

F.D.
Politică / 12 august 2022

"Prioritatea numărul unu a PSD, în acest moment, este să vină cu ceva predictibil pe zona de energie"

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că la nivelul Guvernului, dar şi al partidului pe care îl conduce se lucrează la viitoare modificări legislative în domenii precum energia, arătând că PSD susţine ca, pentru domeniul energiei, reglementările să facă domeniul cât mai predictibil, iar în acest sens schimbările propuse să fie valabile până în anul 2025.

Marcel Ciolacu a amintit, astăzi, într-o conferinţă la Bistriţa, că Guvernul a adoptat o ordonanţă de urgenţă care "funcţionează" şi care a "limitat" costurile în ceea ce priveşte energia şi a anunţat că PSD susţine modificări pe termen mediu în privinţa acestui domeniu.

"Suntem singurul stat european care ne-am dus şi către mediul de afaceri cu aceste facilităţi. Sunt ferm convins că totul este perfectibil. În acel moment, cum s-a ajuns... ştiu şi eu, ştiţi şi dumneavoastră: a fost o guvernare de dreapta care a dorit să liberalizeze preţurile, lucru de aplaudat, dar nu în acest mod haotic şi fără instrumente. Nu avem mari modificări de făcut pe o perioadă scurtă, pentru că s-a mai făcut o greşeală imensă tot în guvernarea trecută, s-a dat liber ca toată energia să fie vândută dinainte şi ne aflăm în situaţia în care energia pe anul acesta este deja vândută. Am avut o discuţie de cinci ore împreună cu primul ministru şi cu grupul de lucru care deja s-a conturat la nivelul primului ministru şi al Guvernului, avem un grup de lucru la PSD şi de acolo am venit cu anumite soluţii.

În acest moment, sub Secretariatul General al Guvernului se conturează aceste modificări legislative. Sunt vreo trei domenii, vor fi mai multe acte normative şi vom vedea... cu adevărat prioritatea numărul unu a noastră, în acest moment, a PSD, este să venim cu ceva predictibil, eu îmi doresc până în anul 2025, pe zona de energie", a afirmat Marcel Ciolacu, răspunzând unei întrebări.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Impozit 99,99,% pentru energia vândută la preț mai mare de 450 lei

    l-ati lasat pe popescu si pnl sa aduca dezastrul si acum va strofocati sa reparati chipurile . tipic psd .

    Tata ,, băieților deștepți " : profitabilă afacere de STAT...

    Când PSD se apuca de treabă este mai mult că sigur că trag iarăși sfori pentru niste grupuri de interese obscure! Pai energia a fost vândută deja pentru un an fiindcă oferta.i mică și cererea mare Ciolacule!

    Daca marii savanți PSD nu ar fi blocat ani la rând investițiile în energie (fantastica lege offshore și alte chițibușareli in favoarea intermediarilor și rusilor) acum am fi avut deja excedent de energie! Când văd că PSDistii se apuca de treabă îmi fac cruce că nu știi cu ce năzbâtii mai vin și parcă vezi că OMV Petrom renunță și ei precum Exxon Mobil și ne lasă să ne bălăcim in continuare in prostia PSDista și vom sta cu gazele bine ascunse până nu se vor mai putea exploata! Nu știu ce naiba a avut și tantalaul ăla de la Cotroceni în cap de i.a adus iarăși pe comuniști la guvernare?! Stai că mai este una, vor sa bage mâna iarăși în fondurile de pensii să facă și acolo cine știe ce matrapazlâcuri!  

    1. Bune spus!

      1. ti-ai raspuns singur , laudativ . 2 . intre psd , pnl si usr nu este nici o deosebire . toate sint partide anti romanesti , las-o moarta cu gargara cu comunistii ca-i rasfumata si obosita .

    Inloc sa ajutati jefuitorii din energie, mai bine ajutati populatia sa-si puna panouri fotovoltaice.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb