Marcel Ciolacu: "PSD va avea candidat la prezidenţiale"

S.B.
Politică / 12 iunie

Marcel Ciolacu: "PSD va avea candidat la prezidenţiale"

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că PSD va avea candidat la prezidenţiale, el respingând o susţinere a lui Nicolae Ciucă în cursa pentru Cotroceni, informează news.ro.

Despre organizarea prezidenţialelor în decembrie, liderul PSD a arătat că au o decizie luată în coaliţie, că alegerile sunt în septembrie.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost întrebat la sediul partidului dacă PSD l-ar putea susţine pe Nicolae Ciucă la alegerile prezidenţiale.

"V-am răspuns de zece ori până acum, PSD va avea candidat", a răspuns liderul PSD. Despre cine va fi prezidenţiabilul PSD, Ciolacu a precizat că va avea o discuţie în partid.

"Eu, săptămâna aceasta voi avea întâlniri cu toţi liderii partidului şi o să luăm o decizie", a spus Ciolacu.

Despre organizarea alegerilor prezidenţiale la termen, în una decembrie, Ciolacu a răspuns: "Domnul Ciucă, alături de mine şi de colegii mei, trebuie să ne asumăm deciziile pe care le-am luat. Noi avem o decizie luată în coaliţie, că alegerile sunt în septembrie".

El a dat asigurări că actuala coaliţie va rezista, chiar şi cu candidaţi separaţi la prezidenţiale. "Categoric, avem o responsabilitate".

Marcel Ciolacu a fost întrebat şi despre o listă comună la parlamentare. "Nu am terminat prezidenţialele, acum vreţi să terminăm şi generalele?", a răspuns liderul PSD.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Alegerile Prezidentiale ne vor aduce in fata o situatie inedita .Partidele din opozitie au pierdut alegerile europarlamentare in fata Coalitiei PSD PNL.USR este in plin proces de incercare a reconstructiei dupa ce a fost invinsa categoric .N.Dan cistiga Primaria Bucurestilor da el nu se poate pune in situatia de a conduce un partid aflat deja in declin evident .AUR nu mai are nici el vectorul tineretiii lui Simion si devine din tinara speranta perdantul .Partidele extracoalitie din ADU nu mai intra in Parlament ele fiind practic in regim de desfintare fiecare membru va fugi politic care incotro sau spre partidul mama.Independentul Geoana va intra in lupta doar spre al opri pe Ciolacu daca acesta candideaza .O candidatura a celor doi injumatateste sansele fiecaruia .Sosoaca abia ce a plecat la Bruxelles impreuna cu „amicul ”Lazarus si asta ar trebui sa le ajunga pentru 5 ani .Am scapat de ei din Romania .Singurul ramas pe un culoar de crestere este Ciuca ce si-a realizat targhetul in pofida tuturor tomanecredinciosilor si vom vedea un alt Ciuca prezent in alegerile prezidentiale .Ciuca probabil sprijinit de N.Dan ce s-a dezis de USR va cistiga la pas alegerile poate chiar oferind lui N.Dan functia de viitor presedinte PNL ce il poate pozitiona ca si candidat dupa 10 ani atunci cind omul N.Dan va fi un altul .Ciolacu nu are posibilitatea de a nu candida .Ar fi pentru el pus semnul egal cu pierderea partidului .Un Ciuca extrem de combativ ,.un cu tot alt Ciuca , este pe cale sa apara .Munitie va avea destula .In nou Parlament , daca continua sa existe , partidele mici nu intra .este ca va place ?

    1. DOMNULE CIOLACU. Cu dumneavoastra in functiile de premier si presedinte al PSD,ROMANIA,a intrat intr-o etapa de dezvoltare economica,o crestere a nivelului de trai a romanilor de rand,o dezvoltare nemaivazuta in infrastructura precum si intr-o noua etapa de recunoastere internationala a tarii in raport cu UE si AMERICA,cum nu a mai fost de pe timpul lui NASTASE. IN ciuda tuturor zamboiatilor care se dau ANAL-isti politici,a piedicilor puse de cei din OPOZITIE in frunte cu fastul PDL,adica noul PNL,a SERVICIILOR care au abandonat TARA in favoarea STRAINILOR,a o PARTE a PRESEI VANDUTA si ea, a unei aparitii a unor partide ANTINATIONALE ca USR,AUR,PMP si a unor PRORUSI ca SOSOACA,ROMANIA,a intrat definitiv in randul tarilor care conteaza. Venit la conducerea TARI PSD,in frunte cu dumneavoastra,a demonstrat la alegerile deabia terminate ca ROMANII,sau saturat de asazisa DREAPTA din Romania care au dus TARA la DEZASTRU si au votat MASIV cu PSD. PERDANTII,inclusiv cei din PDNL,isi proclama victoria ca in zicala NUMELE P......R pe toate gardurile,ei,reprezentand dupa alegeri ca o ENCLAVA de tip GAZA,care sarind la gatul romanilor de dragul strainilor si a bogatiilor stranse din sudoarea romanilor,ameninta ca la urmatoarele alegeri PREZIDENTIALE,ei vor castiga .Pe ce se BAZEAZA,doar ei stiu din BULA in care traiesc. Romanii,sau saturat de PRESEDINTI de asazisa DREAPTA,care in sfarsit sunt perceputi de catre romani ca TRADATORI. Aseara,la postul TV. REALITATEA,romanii,au avut DOVADA ca fostul PRESEDINTE BASESCU,a fost un PION al STRAINILOR carora le-a predat TARA iar el si CAMARILA PDLista sau imbogatit. Azi,vedem cum niste NEICA NIMENI,ajunsi PRIMARI in mari orase din TARA cu ajutorul TRADATORILOR de la varful ROMANIEI si al STRAINILOR pe care iau slujit,umbla pe la AMBASADE( mai ndoiesc ca ambasada SUA,ar primi noatea niste STRAINI de Romania),pentru ai repune in functie dupa modelul BASESCU la REFERENDUMUL prin care a fost DEMIS.Asa ca DOMNULE CIOLACU,nu cedati,CANDIDATI la cea mai inalta functie in ROMANIA,intrucat,sunteti LEGITIMAT de votul obtinut de PSD la ultimile ALEGERI. Ca PREMIER,nu mai tineti cont de ABERATIILE PNL,luati HOTARARI care sa fie BENEFICE pentru TARA si ROMANI si SCAPTI TARA de HOTI si TRADATORI. Inca vreo doua aparitii ale generalului rezervist ILIESCU si in urma DEZVALUIRILOR acestuia,ROMANII,vor sti cum TARA a fost VANDUTA STRAINILOR cu ROMANI cu TOT. SUCCES.!

    PSD, PNL si UDMR au fraudat alegerile. Au furat de au rupt voturile.

    1. Asta e lozinca. Chiar daca e adevarat, nu poti doar s-o arunci asa fara sa explici macar cum crezi tu ca au facut.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb