MARCEL CIOLACU: "România trebuie să îşi asume rolul de a deveni un hub regional care să asigure stabilitatea şi dezvoltarea în Estul Europei"

S.B.
Politică / 14 iunie 2022

"România trebuie să îşi asume rolul de a deveni un hub regional care să asigure stabilitatea şi dezvoltarea în Estul Europei"

Preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu consideră că România trebuie să îşi asume rolul de a deveni un hub regional care să asigure stabilitatea şi dezvoltarea în Estul Europei şi zona Mării Negre, iar primul pas în acest proces este participarea activă la reconstrucţia Ucrainei, informează news.ro.

"România trebuie să îşi asume rolul de a deveni un hub regional care să asigure stabilitatea şi dezvoltarea în Estul Europei şi zona Mării Negre. Iar primul pas în acest proces este participarea activă la reconstrucţia Ucrainei. În discuţiile pe care le-am avut astăzi cu domnul Oleksandr Kornienko, prim adjunct al Preşedintelui Radei Supreme a Ucrainei, am subliniat dorinţa ca ţara noastră să concentreze resurse financiare europene şi internaţionale pentru a sprijini procesul de reconstrucţie a Ucrainei. Pe lângă multe alte aspecte care ţin de dezvoltarea conexiunilor de transport cu Europa, cred că este necesară instalarea rapidă în Ucraina a unei echipe comerciale, economice şi umanitare care să faciliteze procesul de reconstrucţie, dar şi de facilităţi fiscale pentru companiile româneşti şi autorităţile locale care vor dori să investească acolo", a scris Marcel Ciolacu, marţi pe Facebook.

El a adăugat că "dincolo de aceste aspecte, am participat alături de domnul Kornienko la inaugurarea expoziţiei fotoreporterului ucrainean Max Levin, ucis cu brutalitate de ruşi în timp ce îşi făcea meseria".

"Fotografiile sale arată faţă crudă a unei invazii militare nejustificate şi neprovocate, care a schimbat radical vieţile unor oameni nevinovaţi şi care a provocat cea mai gravă criză umanitară şi de securitate din ultimele decenii. Mulţumesc mult şi pentru desenul primit de la copiii ucraineni. Există speranţă!", a completat Ciolacu.

Camera Deputaţilor a inaugurat, marţi, o expoziţie foto organizată de Ambasada Ucrainei.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Adică România are o infrastructură praf, spitalele iau foc, podurile se dărâmă iar securistul analfabet Ciolacu vrea să mai sărim cu miliarde pentru "reconstrucția Ucrainei".

    M-am săturat de gunoaiele trădătoare!!! 

    Unde esti tu Tepes Doamne...cata treaba ai fi avut in Tara Romaneasca...

    Negreșit T R E B U I E ...

    Lozinci de activist refulat și needucat

    Sokeres Ciolacule? De unde pana unde, ”hub regional”? Poate ”sclav regional”! E de altfel singurul statut al Coloniei noastre!

    1. Noptile lui sunt foarte linistite.Il imbe la vise placute.Sau atmosfera din incapere e prafuita si-l indeamna la reverii?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb