MARCEL CIOLACU: ''Sub coordonarea lui Alexandru Rafila vor avea loc consultări cu partenerii sociali''

G.U.
Politică / 28 octombrie 2021

''Sub coordonarea lui Alexandru Rafila vor avea loc consultări cu partenerii sociali''

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astăzi că un grup de specialişti, sub coordonarea deputatului social-democrat Alexandru Rafila, va avea mai multe consultări cu partenerii sociali cei mai afectaţi de pandemie şi de criza energetică, informează Agerpres.

"Aşa cum am promis că oamenii politici o să facă un pas înapoi, sub coordonarea domnului doctor Alexandru Rafila vor avea loc astăzi mai multe consultări cu partenerii sociali cei mai afectaţi de pandemie şi de criza energetică. Domnul profesor Rafila va fi însoţit de mai mulţi medici şi specialişti din domeniu, să vedem măsurile care trebuie luate cât mai urgent", a spus Ciolacu, la sediul central al PSD.

Întrebat dacă se va schimba poziţia PSD în privinţa proiectului de lege privind prezentarea certificatului verde la locul de muncă, respins miercuri în plenul Senatului, Ciolacu a spus: "Nu îmi cereţi să îmi schimb poziţia sau să comentez ceea ce a spus domnul doctor Streinu Cercel. Cred că specialiştii în acest moment trebuie să găsească soluţiile cele mai bune, de aceea facem astăzi şi aceste întâlniri, pentru că orice lege este perfectibilă şi atunci să putem veni cu amendamentele cele mai bune. (...) Domnul Rafila va veni şi va spune ce a decis cu partenerii sociali".

PSD organizează astăzi o serie de consultări cu reprezentanţii sectoarelor economiei afectate de pandemie, în vederea identificării soluţiilor pentru depăşirea crizei sanitare în care se află România.

"PSD iniţiază, joi, 28 octombrie, o serie de consultări cu reprezentanţii sectoarelor afectate de pandemie, în vederea identificării soluţiilor pentru depăşirea crizei sanitare în care se află România. Discuţiile vor avea loc în sistem hibrid, cu prezenţă atât la sediul central al partidului, cât şi online. PSD consideră că restricţiile haotice şi impredictibile impuse până acum de autorităţi, fără consultarea celor vizaţi, nu pot rezolva problemele deosebit de grave provocate de actuala pandemie", se arată într-un comunicat de presă al PSD remis miercuri AGERPRES.

Social-democraţii consideră că este nevoie de un plan coerent şi predictibil, acceptat de reprezentanţii sectoarelor afectate, pentru "O lună de solidaritate", cu scopul depăşirii actualului val al pandemiei şi al revenirii cât mai rapide la normalitate.

Programul consultărilor este următorul: sindicate - ora 10,00, Educaţie - ora 16,00, mediul de afaceri - ora 17,00.

Din partea PSD va participa un grup de specialişti din sănătate şi educaţie, sub coordonarea profesorului Alexandru Rafila.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. iar ai inceput sa defilezi cu rafila al tau ? mai scteste-ne de specialist din astia , uneltele oms ului , nu- i mai breaz cu nimic decat ceilalti sponsorizati de producatorii de medicamente .

    1. Rafila e păpușarul lui Ciolacu. PSD-ul e de-acuma un mort viu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb