Marea Britanie a înregistrat cele mai multe decese cauzate de COVID-19 din luna martie

G.U.
Internaţional / 20 octombrie 2021

Marea Britanie a înregistrat cele mai multe decese cauzate de COVID-19 din luna martie

Numărul deceselor provocate de COVID-19 în Marea Britanie a crescut la cel mai înalt nivel zilnic de la începutul lunii martie, transmite astăzi dpa, conform Agerpres.

Biroul pentru statistică naţională din Regatul Unit a raportat marţi un bilanţ de 223 de persoane care au decedat în termen de 28 de zile de la testarea pozitivă pentru COVID-19, ceea ce ridică numărul total al morţilor la 138.852.

Este cel mai mare număr de decese provocate de COVID-19 în Marea Britanie din 9 martie, când s-au înregistrat 231 de morţi.

Luni au fost raportate aproape 50.000 de noi cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus, cu o incidenţă săptămânală de 435 de cazuri la 100.000 de locuitori.

Până în prezent, guvernul britanic nu a luat în mod serios în discuţie reintroducerea de restricţii.

În Anglia, utilizarea obligatorie a măştilor în interior sau cerinţa de a prezenta dovada vaccinării sau un test negativ au fost mai degrabă excepţia decât regula.

Puţin sub 79% din cetăţenii eligibili pentru a fi vaccinaţi începând cu vârsta de 12 ani sunt vaccinaţi complet.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Ahaaa!!!!

     

    V-am avertizat de cel putin o saptamana ca ceva este putred in UK. Analiza datelor PHE aratau acest lucru. Dar nu este doar Covid-ul, sunt si multe decese in exces care nu au o boala Covid activa. Pe acolo incepe sa se raspandeasca o varianta Delta+, cu 8% dintre infectari. 

     

    "Oamenii de știință urmăresc îndeaproape un descendent al Deltei răspândit deja în Marea Britanie. Autoritatea de sănătate publică a Angliei a declarat ieri într-un raport că monitorizează un subtip al variantei Delta numit AY.4.2, care infectase din ce în ce mai mulți oameni recent. 

    Francois Balloux, director la University College London Genetics Institute, a declarat sâmbătă pe Twitter că datele despre AY.4.2 sugerează că ar putea fi cu 10% mai transmisibile decât cea mai comună variantă Delta din Marea Britanie, numită AY.4, şi spune: „Ca atare, merită să-l supraveghem”, a concluzionat expertul." 

    1. thetimes.co.uk/article/mystery -rise-in-heart-attacks-fr om-bl ocked-arteries-m253drrnf

      ---- ------------------------------ ------------------------------ ------------------------------ -- 

      During the summer there was a 25 per cent rise in the number of people rushed to the Golden Jubilee National Hospital in Clydebank with partially blocked arteries cutting blood supply to the heart.

    Medicii din Marea Britanie au adresat guvernului britanic o cerere urgentă de a reimpune unele restricții Covid din cauza nivelului crescut de infecții și spitalizări din țară, scrie CNBC.

    Liderii din domeniul sănătății au avertizat marți că Marea Britanie riscă „să aibă o criză în această iarnă” dacă guvernul nu adoptă „Planul B”, un angajament pe care l-a făcut luna trecută, în care a declarat că va reimpune măsurile Covid dacă datele sugerează că Serviciul Național de Sănătate este „probabil să fie supus unei presiuni nesustenabile”. 

    Oficialii de la Confederația NHS, care reprezintă organizațiile din sectorul asistenței medicale din Marea Britanie, au emis o declarație prin care au solicitat guvernului „să introducă măsuri, cum ar fi acoperirea obligatorie a feței în spații aglomerate și închise, fără întârziere, pentru a menține oamenii bine și pentru a evita caNHS să fie copleșită în această iarnă”. 

    Aceștia au avertizat că Serviciul Național de Sănătate „constată creșteri îngrijorătoare ale cazurilor de coronavirus în spitalele sale și în comunitate într-un moment în care se pregătește pentru o perioadă de iarnă aglomerată, personalul său este aproape de epuizare și se așteaptă să recupereze multe dintre serviciile sale care au fost perturbate de pandemie”. 

    Marea Britanie înregistrează în prezent între 40.000 și 50.000 de noi cazuri de Covid pe zi, iar numărul spitalizărilor și deceselor este în continuă creștere, deși într-un ritm mult mai scăzut decât anterior în pandemie, datorită vaccinurilor Covid, care reduc foarte mult riscul de infecție severă, spitalizare și deces. 

    Marți, Marea Britanie a raportat 43.738 de cazuri noi de Covid, o scădere față de luni când au fost înregistrate 49.156 de cazuri noi, care au marcat cel mai mare număr zilnic din ultimele trei luni. 

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb