"Marele Atlas Universal" oferit de Reader"s Digest

M.M.
Ziarul BURSA #Companii / 21 octombrie 2008

Reader"s Digest a lansat "Marele Atlas Universal", cel mai cuprinzător atlas publicat vreodată în limba română.

În secţiunea introductivă bogat ilustrată, cu hărţi tematice şi grafice detaliate, cititorul va găsi cele mai importante date despre planeta noastră, de la localizarea ei în spaţiul cosmic, la climă, faună şi floră şi până la statistici socio-economice.

Fiecare continent beneficiază de o prezentare amănunţită, cu date precum: populaţia, suprafaţa, cea mai mare/cea mai mică ţară, cele mai înalte vârfuri, cele mai întinse deşerturi, locul cel mai umed sau cel mai arid, cele mai lungi fluvii, extremele temperaturilor, sănătatea, bunăstarea şi educaţia populaţiei, ocuparea forţei de muncă etc.

Impresionantul atlas cuprinde, în cele 400 de pagini ale sale, peste 200 de hărţi fizice noi, realizate folosind cartografia digitală în combinaţie cu redarea altitudinilor şi adâncimilor prin umbre desenate manual. Iar Indicele conţine referinţe pentru peste 100.000 de denumiri geografice.

Prin intermediul acestui atlas cititorii pot face cunoştinţă cu cele mai diverse culturi, din toate colţurile lumii, şi pot afla cele mai complete informaţii despre evoluţiile politice, sociale şi economice din ultimii ani. Începând cu data de 20 octombrie 2008, el poate fi achiziţionat prin comandă pe internet, accesând site-ul www.erd.ro.

Reader"s Digest este marcă înregistrată a corporaţiei The Reader"s Digest Association Inc., o companie globală de media şi marketing cu sediul central în Pleasantville, New York, deţinătoare a mai multor branduri care educă, inspiră, amuză şi creează conexiuni între oameni din diferite părţi ale lumii.

Reader"s Digest s-a lansat, în România, în aprilie 2004, când a înfiinţat divizia de cărţi la Bucureşti. De atunci, au fost tipărite zeci de titluri de succes, printre care: Descoperiţi minunile lumii, Mari enigme ale trecutului, Sănătate cu tratamente naturiste, precum şi CD-uri cu muzică.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb