Marionnnaud continuă parteneriatul cu EcoAssist şi sprijină iniţiativa de reîmpădurire pentru conservarea mediului în România

R.S.
Comunicate de presă / 10 iulie

Marionnnaud continuă parteneriatul cu EcoAssist şi sprijină iniţiativa de reîmpădurire pentru conservarea mediului în România

Marionnaud este mândru să anunţe o iniţiativă semnificativă pentru mediu în această vară, pentru al patrulea an consecutiv. În colaborare cu mărcile de parfumuri de top Calvin Klein, Chloe, Elizabeth Arden, Woman Secret şi Issey Miyake, Marionnaud va dona 5% din preţul de achiziţie al fiecărei vânzări a acestor parfumuri către ONG-ul EcoAssist din România. Această donaţie va sprijini direct proiectele de reîmpădurire din întreaga ţară, un efort crucial pentru restaurarea şi conservarea peisajelor naturale ale României.

Transformarea mediului prin colaborare

Iniţiativa se aliniază angajamentului continuu al Marionnaud faţă de sustenabilitate şi responsabilitate socială corporativă. Prin parteneriatul cu aceste mărci prestigioase de parfumuri, Marionnaud îşi propune să contribuie la lupta împotriva schimbărilor climatice şi să sprijine eforturile locale de reîmpădurire conduse de ONG-ul EcoAssist, o organizaţie non-guvernamentală dedicată reîmpăduririi României.

"Suntem încântaţi să lansăm această iniţiativă în parteneriat cu Calvin Klein, Chloe, Elizabeth Arden, Woman Secret şi Issey Miyake," a declarat Cezara Cioloboc, Manager de Marketing Marionnaud Europa Centrală. "Prin donarea unui procent din preţul de achiziţie către EcoAssist, nu doar că susţinem o cauză vitală, dar şi încurajăm clienţii noştri să participe la reîmpădurirea României. Împreună, putem avea un impact semnificativ asupra mediului şi putem contribui la un viitor mai verde."

Angajamentul faţă de EcoAssist: contribuţia Marionnaud pentru mediu

EcoAssist este renumit pentru proiectele sale de mediu impactante şi eforturile de dezvoltare comunitară din România. Marionnaud a ales să colaboreze cu acest ONG datorită expertizei şi dedicării sale în domeniul reîmpăduririi şi conservării mediului. Proiectele organizaţiei au scopul de a combate defrişările, de a spori biodiversitatea şi de a îmbunătăţi calitatea aerului. În această vară, fondurile strânse prin iniţiativa Marionnaud vor ajuta la plantarea a mii de copaci, aducând o contribuţie semnificativă la restaurarea mediului înconjurător din România.

Susţineţi reîmpădurirea alături Marionnaud

Consumatorii pot să se alăture acestui efort achiziţionând orice parfum de la Calvin Klein, Chloe, Elizabeth Arden, Woman Secret sau Issey Miyake în magazinele Marionnaud sau online. Fiecare achiziţie va sprijini direct iniţiativa de reîmpădurire, uşurând pentru clienţi contribuţia la conservarea mediului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb