MARIUS DUNCA (PSD BRAŞOV): Iohannis a depus 58 de sesizări la CCR în doi ani

I.M.
Politică / 8 martie 2019

Marius Dunca

Marius Dunca

Senatorul Marius Dunca, preşedinte al PSD Braşov, a declarat, astăzi, că Klaus Iohannis "nu a construit nimic de când este preşedinte" şi că, din contră, a uzat de funcţie "pentru a bloca", exemplificând cu faptul că actualul şef al statului a făcut 58 de sesizări la Curtea Constituţională.

"Iohannis nu a construit nimic de când este preşedinte. Din contră, a blocat tot ce a putut. Îşi foloseşte funcţia pentru a bloca. A făcut 58 de sesizări la CCR în doi ani de zile. Fostul preşedinte Constantinescu, în patru ani, a făcut doar o sesizare, preşedintele Iliescu - în 10 ani de zile doar două şi, apropiat, Băsescu - 31 de sesizări în 10 ani", a afirmat Dunca într-o conferinţă de presă.

Conform senatorului PSD, şeful statului "nu a prezentat argumente, exemple concrete, cifre" atunci când a criticat bugetul de stat, conform Agerpres.

"Am avut speranţa să-l văd pe domnul Klaus (Iohannis - n.r.) ieşind în această săptămână în conferinţă de presă să-şi ceară scuze românilor pentru că a blocat bugetul. Dar a ieşit la televizor să ne spună tot felul de lucruri, dar fără argumente concrete, fără exemple concrete, fără cifre. El vede minus acolo unde este plus, îi face incompetenţi pe cei care obţin performanţe, spune că bugetul PSD este cel mai prost, dar a uitat că, în 2016, aproba bugetul lui Cioloş care prevedea mai puţin cu 16 miliarde de lei la Sănătate şi mai puţin cu 10 miliarde la Educaţie. Reclamă că, în 2019, comunităţile locale au cu 1 miliard de lei mai puţin, în realitate primesc cu 4,6 miliarde în plus faţă de anul trecut. Susţine că s-au alocat bani mai puţini pentru investiţii, în realitate sunt în plus cu 15 miliarde de lei în bugetul pe 2019", a spus senatorul PSD.

Potrivit lui Dunca, România, în 2019, "are cel mai mare PIB din istorie".

"Diferiţi comentatori critică toate măsurile, că nu avem bani de pensii, nu avem bani de Educaţie, de Sănătate şi, uitaţi, alocăm mai mult la Sănătate - 6 miliarde în plus faţă de anul trecut, la Educaţie - 9,8 miliarde, pe investiţii 15,4 miliarde şi la Transporturi 6 miliarde", a subliniat preşedintele PSD Braşov.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Asta inseamna ca PSD-ul conduce prost din moment ce a generat 58 de reclamatii (sesizari) la adresa sa.

    ACEST POPONAR HITLERIT NU A FĂCUT ABSOLUT NIMIC PENTRU ROMÂNIA, EL ESTE CONȘTIENT CA NU A FOST VOTAT DE ROMANI CI A FOST PUS DE O TIRFA, ZBIRCITA CARE A DISTRUS EUROPA. DE ASTA ÎL DOARE ÎN CUR DE ROMÂNIA. TU ULTIMUL GUNOI PENTRU ROMÂNIA PUS NU VOTAT 1 DIN 3 NU O MAI VREA PE ACEASTA TIRFA FĂRĂ VALOARE MERKEL EA NU POATE SA SE AJUTE EA SINGURA PE EA DAR SA L MAI AJUTE ÎNCĂ O DATA PE ACEST SUGALAU CINIC, HITLERIST CARE NU ARE INIMA PENTRU COPII, PENSIONARI. NAZISTULE POȚI DORMI LINIȘTIT CIND NEVINOVAȚI COPII NU ȘI IA PRIMIT ALOCAȚIILE MĂRITE S AU PENSIONARI DUPĂ O VIATA DE MUNCA NU POT SA ȘI PRIMEASCĂ DREPTURILE. DE UNDE AI TU 6 CASE POPONAR HITLERISTA. DAȚI DEMISIA ȘI DUTE ÎN GERMANIA TA HITLERISTA BĂIATUL LUI MENGHELEV

    1. Ce atitudine si limbaj de PSD-ist sadea.

      Numai voi puteti fi atat de abjecti (daca nu intelegi cauta in DEX sensul cuvantului, desi ma indoiesc ca ai auzit vreodata de DEX). 

      Da, Johannis nu a facut nimic in timp ce PSD-ul prada si jefuieste tara si amaneteaza viitorul ei prin credite fara numar, insa este mai putin vinovat decat cuplul Dragnea-Tariceanu care a conduce tara cu pasi repezi spre comunismul negru de dinaintea lui '89 (spre dictatura unui penal neghiob). Intre a nu face nimic (Johannis) si a face mult rau (Dragnea&Tariceanu), prima varianta reprezinta raul cel mai mic din cele 2.

      PS: Spalate-la la gura ca iti curg balele si spumele de la atata latrat.  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb