Masca de protecţie, obligatorie în mai multe zone publice din Bucureşti

J.P.
Miscellanea / 3 august 2020

Masca de protecţie, obligatorie în mai multe zone publice din Bucureşti

Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă a decis că masca de protecţie devine obligatoriu în Capitală în zonele aglomerate din aer liber - pieţe, gări, autogări, staţiile STB, transmite Digi24.

Comitetul a luat decizia într-o şedinţă desfăşurată luni, după ce numărul infecţiilor din Capitală a crescut constant în ultima lună.

...............

UPDATE

"S-a hotărât purtarea obligatorie a măştii de protecţie pe toată durata zilei în zona delimitată ca fiind Centrul Vechi, în toată zona pietonală. S-a decis obligativitatea purtării măştii de protecţie în pieţe, în târguri şi în expoziţii, pe toată durata desfăşurării expoziţiei, târgurilor de către toate persoanele. S-a hotărât purtarea obligatorie a măştii în staţiile STB, în gări, staţii CFR, peroane, autogări, staţii de auto, taximetre", purtătorul de cuvânt al Instituţiei Prefectului - Municipiul Bucureşti, Mariana Stancu-Ţipişcă.

Ea a informat că s-a stabilit pentru organizatorii de evenimente sau spectacole obligativitatea de a pune la dispoziţia publicului măşti de protecţie. De asemenea, purtătorul de cuvânt a precizat că s-a decis obligativitatea participanţilor la evenimente, la spectacole de a purta măşti de protecţie pe toată durata respectivelor manifestări, de la accesul în zonă şi până la ieşirea din aceasta.

Stancu-Ţipişcă a menţionat că hotărârea a fost adoptată cu unanimitate de voturi.

În altă ordine de idei, ea a anunţat că, în urma unei alte hotărâri a CMSU de luni, şi CFR va face parte din CMSU.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Deci statul s-a fofilat in asigurarea măștilor gratuite, măcar pentru grupurile defavorizate.

    Avem cel mai fascist și cel mai calic guvern din UE, toate măsurile astea maschează incompetenta. 

    jigodii de politicieni hoti si mincinosi. Spitalele tarii sint goale dar doctorii politicieni mint groaznic ca ele sint pline. O tara cu conducatori hoti si mincinosi, o conspiratie planetara pentru distrugerea economica a lumii civilizate, nu arabe sau musulmane ca s greu de prostit aia si pentru triumful gigantilor tehnologici si bancari care vor fi conducatorii planetei, prin politicienii minjiti cu milioane de euro.

    1. SUB CONDUCEREA LUI IOHANNIS SI A INCOMPETENTILOR DIN "GUVERNUL LUI",A DEVENIT DINTR-UN OGOR RODITOR IN UNUL PLIN DE CIULINI.! Atat de mult si-a dorit IOHANNIS "guvernul lui",incat a SACRIFICAT TARA si ROMANII pentru asi satisface aceasta "POHTA".Inca de cand au pus mana pe putere,guvernul ORBAN, a datexamenul INCOMPETENTEI numind MINSTRII nu numai INCOMPETENTI,dar uni dintre ei chiar RETARDATI. GRINDA,ANISIE,VIOLETA ALEXANDRU,STROE,COSTELLINO de la IASI(alexe},condusi de cei doi INCOMPETENTI de la varf,ORBAN si TURCAN(o mumie vie).Dupa numirea acestor HABARNISTI,fraiele au fost preluate de IOHANNIS care a mutat Palatul Victoria la Cotroceni,ORBAN si Ministrii fiin transformati in "SOLDATI" care stateau in pozitia de drepti si acesultau PROSTIILE trasate de EL COMANDANTE.Apoi,incet dar sigur dupa ce PANDEMIA a cuprins si Romania,IOHANNIS,si-a delegat PUTEREA in mainile lui ARAFAT,care TAIE si SPANZURA mai rau decat IMPARATUL ROMAN CEZAR.TARA,este intr-un HAOS total.ROMANII,au ramas fara servicii,granitele sun vraiste,zilnic intra si ies HOTIC sute de mii de Romani care ca si nomazii,isi cauta un loc de munca.CATIVA doctori au pus STAPANIRE pe VIETILE ROMANILOR,care in loc sa se vindece de CORONAVIRUS mor cat mai multi,iar cei care se imbolnavesc nu mai au loc in spitale.Daca la inceput nu au fost pregatiti material si medical(zic ei lipsa de medicamente),acum,arunca vina pe POPOR care cica este unul needucat si neascultator.In tot acest timp,cei care ar fi trebuit sa aibe grija de Romaniau trecut la furturi potrivit presei si prin materialele cumparate pe bani grei iau imbolnavit si mai mult pe romani"vezi mastile neconforme".Acum,IOHANNIS si "guvernul lui",doresc sa faca ALEGERI expunandui pe ROMANI si mai rau imbolnaviri si speriindui sa nu vina la VOTARE cu speranta ca vor castiga alegerile.Oare dupa ce CIULINIII se vor usca,se v-a trece la INCENDIEREA lor,Romania fiind transformata in CENUSA.? VOM VEDEA cat de INTELIGENTI vor fi Romanii la VOT.!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb