Maxi Pet este acum disponibil pe Glovo, cu livrare rapidă

T.B.
Companii / 12 septembrie 2023

Maxi Pet este acum disponibil pe Glovo, cu livrare rapidă

Glovo, platforma multi-categorie care oferă acces la o varietate mare de produse, anunţă dezvoltarea parteneriatului cu Maxi Pet, hypermarketul animalelelor de companie, se arată într-un comunicat al Glovo, remis redacţiei.

Prin intermediul parteneriatului dintre Glovo şi Maxi Pet, utilizatorii au acces la o varietate bogată de produse pentru prietenii lor necuvântători, cu livrare rapidă din toate locaţiile retailerului român, se mai arată în comunicat.

Astfel, utilizatorii aplicaţiei Glovo din Bucureşti, Iaşi, Ploieşti, Sibiu, Craiova, Timişoara, Piatra-Neamţ, Târgu-Mureş, Târgu-Jiu, Cluj-Napoca şi Suceava au posibilitatea de a alege dintr-o selecţie de peste 12000 de produse pentru animalele de companie, disponibilă în toate cele 12 hipermagazine Maxi Pet din ţară, potrivit sursei citate.

De asemenea, clienţii Glovo beneficiază de o ofertă variată de produse pentru câini, pisici, peşti, păsări sau animale mici. Sortimentaţia cuprinde, printre altele, hrană, recompense, accesorii, produse de îngrijire şi igienă, jucării şi genţi de transport, disponibile pentru livrare rapidă, în mai puţin de 60 de minute prin intermediul aplicaţiei Glovo, mai transmite sursa citată.

"Misiunea Glovo a fost dintotdeauna să ofere acces uşor la orice în oraşele în care activăm, de aceea lucrăm constant la consolidarea categoriilor de produse disponibile în marketplace-ul nostru. Astfel, prin dezvoltarea parteneriatului strategic cu Maxi Pet, oferim o diversitate şi mai mare utilizatorilor noştri şi reuşim să aducem mai aproape cele mai îndrăgite produse pentru animalele de companie din toate cele 12 hypermagazine ale partenerului nostru." a declarat Alexandra Dinovici, General Manager Glovo Romania, se mai arată în comunicat.

"Prin intermediul parteneriatului cu Glovo, părinţii de animale de companie vor avea acces direct la o varietate de produse pentru acestea, de la hrană specializată şi accesorii până la jucării şi produse de îngrijire, prin intermediul aplicaţiei Glovo. Astfel, cumpărătorii vor putea comanda în mod facil şi rapid produsele de care animalele lor de companie au nevoie, direct la uşa casei lor. Maxi Pet şi Glovo sunt dedicate în egală măsură bunăstării animalelor de companie şi împărtăşesc obiectivul comun de a face viaţa cât mai plăcută şi uşoară pentru iubitorii de animale din întreaga ţară." declară Miruna Diaconescu, Marketing Director Romania, în cadrul Pet Network Group, potrivit comunicatului Glovo.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb