Mazda anunţă variantele de echipare pentru modelul MX-30

C.B.
Companii / 8 aprilie 2020

Mazda anunţă variantele de echipare pentru modelul MX-30

Primul model electric de serie Mazda, MX-30, se prezintă cu o serie impresionantă de dotări începând de la versiunea standard. Mazda a anunţat toate variantele de echipare pentru MX-30 şi pachetele ce pot fi adăugate, doritorii având la dispoziţie un nivel ridicat de personalizare, conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, SUV-ul de oraş Mazda MX-30 poate fi comandat în România în trei variante de echipare: GT, GT Plus şi în ediţia specială de lansare.

Adiţional, cei care doresc şi mai mult confort şi dotări superioare, pot opta pentru pachetele de personalizare Luxury Vintage, Luxury Modern, Premium şi pot adăuga trapa. Indiferent de nivelul de echipare, Mazda MX-30 reprezintă un etalon în materie de calitatea asamblării şi design auto interior, încadrându-se perfect în noua generaţie de modele Mazda.

Încă din echiparea standard, al cărei preţ de pornire este 33.490 de euro (TVA inclus), noua Mazda MX-30 oferă numeroase dotări din categoria premium: jante de aliaj de 18", faruri şi stopuri cu LED, display color central de 8,8" cu sistemul MZD Connect, proiecţie laser pe parbriz, indicatoare de bord digitale pe ecran de 7", centru de comandă HMI, volan îmbrăcat în piele, climatizare automată, geamuri electrice, conectivitate Bluetooth, Apple Carplay şi Android Auto, recepţie radio digitală (DAB), sistem audio cu 8 difuzoare, sistem de navigaţie, senzori de parcare faţă/spate şi cameră video pentru marşarier, senzori de ploaie şi lumină şi sistem de monitorizare a presiunii din pneuri. În ceea ce priveşte sistemele de siguranţă activă cel mai nou model Mazda integrează un set cuprinzători dintre cele mai noi tehnologii ale producătorului, cum ar fi e-GVC Plus, asistenţă la plecarea din pantă, pilotul automat adaptiv şi asistentul inteligent de accelerare, sistemul de alertă a şoferului, asistentul inteligent de frânare cu funcţia de detectare a pietonilor, sistemul de monitorizare a unghiului mort, sistemul de avertizare la depăşirea benzii de rulare, sistemul de recunoaştere a semnelor de circulaţie, sistemul de asistenţă pentru menţinerea benzii de rulare, sistemul de control automat al fazei lungi precum şi sistemul E-Call pentru urgenţe şi alarma de efracţie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb