MAZDA MOTOR CORPORATION: "De un secol provocăm convenţionalul"

C.B.
Companii / 30 ianuarie 2020

"De un secol provocăm convenţionalul"

Azi, Mazda sărbătoreşte aniversarea de 100 de ani cu o ceremonie la sediul din Hiroshima. Acesta dă startul unui an plin de evenimente în cadrul cărora o să ne amintim de trecut şi o să privim spre viitor, conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, Mazda a fost primul brand asiatic care a câştigat cursa de la Le Mans în 1991, a lansat motorul rotativ pe piaţa comercială în faimosul Cosmo Sport 110S, a creat cel mai bine vândut roadster cu două locuri din lume, Mazda MX-5, cu peste un milion de maşini de la lansarea din 1989 şi a introdus primul motor pe benzină cu aprindere prin compresie, Skyactiv-X.

În timp ce motorul rotativ a fost pentru Mazda un exemplu de devotament pentru plăcerea de a conduce, abia din 1984, când şi-a schimbat oficial numele în Mazda Motor Corporation, compania a început să îşi arate dragostea adevărată pentru condus odată cu lansarea roadster-ului Mazda MX-5, într-o perioadă în care decapotabilele cu două locuri aproape dispăruseră.

Astfel, în prezent, patru generaţii mai târziu, Mazda MX-5 rămâne unul din cel mai bine vândut roaster din istorie, după de a depăşit o producţie de un milion de unităţi vândute în 2016.

În prezent Mazda are o gamă de modele proiectate cu Kodo - Sufletul Mişcării, conceptul de design care câştigă premii pe tot globul, iar brandul va continua să provoace convenţionalul odată cu lansarea primei maşini electrice a companiei, Mazda MX-30.

Akira Marumoto, preşedintele şi CEO, a declarat: " Pe măsură ce ne uităm la următorii 100 de ani, vom continua să ne provocăm să creăm produse, tehnologii şi experienţe unice pe care clienţii noştrii le apreciază atât de mult."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb