McDonald's lansează MacCoins

A.M.
Comunicate de presă / 30 iulie 2018

McDonald's lansează MacCoins

Cu ocazia aniversării de 50 de ani Big Mac, McDonald's lansează la nivel global o colecţie de monede în ediţie limitată - MacCoins. 6.2 milioane de monede MacCoin vor fi distribuite în restaurantele McDonald's din peste 50 de ţări din întreaga lume. În România, peste 70 de milioane de burgeri Big Mac au fost vânduţi în cei 23 de ani de la deschiderea primului restaurant McDonald's.

Anul acesta, monedele în ediţie limitată MacCoins vor fi distribuite clienţilor români, pentru a recunoaşte rolul legendar pe care l-a dobândit Big Mac de-a lungul timpului, devenind un reper atât în industria alimentară, cât şi în economie, conform comunicatului remis Redacţiei.

În cei 50 de ani ai săi, Big Mac a devenit un simbol atât de universal, încât este utilizat pentru măsurarea puterii de cumpărare a monedelor internaţionale. Astfel, cu ocazia aniversării, McDonald's lansează colecţia de monede în ediţie limitată MacCoin. În limita stocurilor disponibile, clienţii vor putea intra în posesia monedelor începând cu 2 august.

"Puţine produse şi-au câştigat de-a lungul timpului statutul de simbol al unei industrii, iar Big Mac este unul dintre ele. În ultimii 23 de ani am vândut peste 70 de milioane de burgeri Big Mac în România şi, încă de la deschiderea primului restaurant McDonald's în ţara noastră, Big Mac este unul dintre cele mai populare produse din meniu. De aceea, suntem mândri să fim printre cele peste 50 de ţări din toată lumea care au ocazia să marcheze aniversarea de 50 de ani Big Mac prin oferirea monedelor în ediţie limitată MacCoins", a declarat Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants Romania

La 50 de ani de la introducerea Big Mac în meniul de la McDonald's, monedele MacCoin au fost lansate pentru a sărbători cele cinci decenii din istoria burgerului. Astfel, la aniversarea de 50 de ani, Big Mac devine o monedă în sine - 6.2 milioane de monede MacCoin, realizate din alamă provenită din Statele Unite ale Americii, vor fi distribuite în restaurantele McDonald's participante la proiect în peste 50 de ţări din întreaga lume, se mai arată în comunicat.

Monedele MacCoin nu au valoare în numerar, fiecare dintre cele cinci reprezintă câte un deceniu din istoria Big Mac, iar clienţii le pot împărţi cu prietenii, le pot colecţiona sau, începând cu 3 august, le pot da la schimb pentru un Big Mac până la finalul lui 2018 în orice restaurant McDonald's din ţările participante la proiect.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb