McDonald's a investit 1.8 milioane de euro în digitalizarea restaurantelor anul acesta

G.U.
Companii / 22 decembrie 2020

McDonald's a investit 1.8 milioane de euro în digitalizarea restaurantelor anul acesta

Premier Restaurants România, operatorul lanţului de restaurante McDonald's în România, încheie anul 2020 cu investiţii de 1.8 milioane de euro în digitalizarea restaurantelor sale, conform unui comunicat de presă remis redacţiei. Liderul local al restaurantelor cu servire rapidă a modernizat opt restaurante, remodelând bucătăriile şi introducând sistemul digital Experience of the Future care le permite clienţilor să comande rapid, uşor şi în siguranţă produsele preferate.

Potrivit sursei citate, cel mai recent restaurant modernizat este cel din Piaţa Romană din Bucureşti. Deschis prima dată în 1996, restaurantul McDonald's din Piaţa Romană a devenit rapid loc de întâlnire pentru tinerii liceeni şi studenţi din Bucureşti. În urma unei investiţii de 230.000 de euro, clienţii restaurantului din Piaţa Romană îşi vor putea comanda produsele preferate la cele nouă kioskuri de comandă. Aceştia îşi pot personaliza produsele, pot scana ofertele din aplicaţia de mobil şi pot alege plata contactless, cu cardul bancar, sau cash, la casa de marcat. Sistemul digital aduce un beneficiu important şi în procesul de pregătire a produselor. Fiecare produs este pregătit după ce clientul face comanda la kiosk, iar aceasta este înregistrată în sistem. Comanda confirmată ajunge apoi pe ecranele din bucătărie şi este pregătită pe loc, conform standardelor McDonald's.

Paul Drăgan, director general Premier Restaurants România, a declarat: "Digitalizarea restaurantelor este unul dintre principalii piloni de investiţie pentru businessul nostru, de aceea am ales să modernizăm şi să introducem acest sistem în opt dintre restaurantele noastre din Bucureşti şi din ţară pe parcursul anului 2020. Peste 60% din restaurantele noastre beneficiază acum de noul sistem digital şi vom continua să investim pentru a aduce cea mai nouă experienţă McDonald's în toate unităţile noastre."

Conform comunicatului, sistemul digital răspunde provocărilor sanitare generate de contextul actual al pandemiei de Covid-19, restaurantele respectand toate măsurile de siguranţă: kiosk-urile de comandă sunt dezinfectate după fiecare utilizare, iar acestea permit şi scanarea ofertelor zilnice disponibile în aplicaţia de mobil. În plus, conform angajamentului global pentru Siguranţă+, angajaţii McDonald's poartă, în permanenţă, mască de protecţie şi mănuşi de unică folosinţă, întâmpină clienţii oferindu-le soluţii de igienizare pentru mâini, curăţă, în permanenţă, toate suprafeţele din restaurante, încurajează clienţii să respecte indicaţiile distanţării sociale şi plata contactless cu cardul bancar.

În prezent, 52 de restaurante sunt complet digitalizate iar fiecare restaurant McDonald's, nou construit dispune de acest sistem. În planurile de viitor este inclusă şi dezvoltarea aplicaţiei de mobil, care numără 1.5 milioane de utilizatori şi în care aceştia găsesc oferte personalizate şi produse la preţuri speciale, pe care le pot scana simplu şi rapid la kiosk-urile de comandă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb